Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Van Santvoort Makelaars Landelijk Wonen

Bel 0492 - 525552

of mail monique@vansantvoort.nl

Tipweg 15

VORSTENBOSCH

Prachtige locatie voor de bouw van een hippisch complex! Het geldende bestemmingsplan biedt mogelijkheden voor de bouw van een hippische accommodatie op een bouwblok ter grootte van maar liefst 1,5 ha, waarbij bijvoorbeeld een vrijstaand woonhuis met 75 paardenboxen, 2 rijhallen met horecagelegenheid en bedrijfsruimte voor detailhandel, een buitenbak, longeercirkel, […]

Volledige omschrijving
Koop:
€ 950.000 k.k.
Status:
beschikbaar

Kenmerken

Prachtige locatie voor de bouw van een hippisch complex!

Het geldende bestemmingsplan biedt mogelijkheden voor
de bouw van een hippische accommodatie op een bouwblok ter grootte van maar liefst 1,5 ha, waarbij bijvoorbeeld een vrijstaand woonhuis met 75 paardenboxen, 2 rijhallen met horecagelegenheid en bedrijfsruimte voor detailhandel, een buitenbak, longeercirkel, stapmolen en 4 verblijfsruimtes voor stagiaires/ grooms gerealiseerd kunnen worden. Een andere invulling van het hippisch complex is ook mogelijk! Het totale kavel heeft een oppervlakte van ca. 5,3 ha op een volop privacy biedende locatie met veel rust en ruimte.

Momenteel is het perceel ingericht met een woonboerderij en meerdere opstallen, allen in verouderde staat.

Begane grond:
De hal is voorzien van vloerbedekking, behangen wanden en een houten balkenplafond. De keuken is voorzien van een vinyl vloer, deels betegelde wanden en een betimmerd plafond. De keuken is uitgerust met een eenvoudig keukenblok met spoelbak. Tevens is er een houtkachel aanwezig en toegang tot de kelder. De woonkamer is voorzien van een laminaatvloer, behangen wanden en een betimmerd plafond. Er is een houtkachel in deze ruimte gesitueerd. De slaapkamer is voorzien van vloerbedekking, behangen wanden en een gipsplaten plafond. De geheel betegelde badkamer is voorzien van een zitbad en douche. De berging is afgewerkt met een vinyl vloer, metselwerk wanden en een houten balkenplafond. Er is een wastafel en geiser in deze ruimte gesitueerd. De schuur/berging is voorzien van een betonvloer en betonwanden. Er is een toiletruimte in deze ruimte gesitueerd. De schuur is afgewerkt met een betonvloer, betonwanden, openslaande deuren en een loopdeur naar het erf.

1e Verdieping
De opkamer is voorzien van vloerbedekking. De 2 slaapkamers zijn voorzien van houten vloeren en betimmerde wanden en plafonds.

Tuin, land en erf:
Het erf is middels 2 opritten bereikbaar. Het woonhuis is vanaf de Tipweg bereikbaar, het bedrijf middels de Leeghandseweg.

Bijgebouwen:
Kippenstal:
De kippenstal is uit hout opgetrokken met een metselwerk plint en pannendak.

4 opstallen:
De bijgebouwen zijn van diverse groottes en allen opgetrokken uit metselwerk. De daken zijn deels afgewerkt met pannen en deels met asbesthoudende golfplaten. De gierputten zijn nog deels aanwezig.

Bijzonderheden:
• Bouwblok van maar liefst 1,5 ha!
• Mogelijkheden om het volgende te realiseren:
-2 rijhallen
-1 buitenrijbaan
-75 paardenboxen
-longeercirkel
-stapmolen
-mestplaat
-4 verblijfsruimtes voor stagiaires/ grooms ed.
-horecagelegenheid
-bedrijfsruimte ten behoeve van detailhandel (100 m2)
-vrijstaand woonhuis.
• Aansluiting voor gas is in de straat aanwezig, de woning is hier niet op aangesloten.
• De woning is aangesloten op riolering
• Het dichtbijgelegen bos biedt mogelijkheden tot uitrijden.
• Voor verdere informatie of voor het maken van een afspraak voor een bezichtiging kunt u contact opnemen met ons kantoor te Helmond.

Bel mij voor een afspraak
Stuur mij een brochure
X

Meld je aan voor onze nieuwsbrief