Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Van Santvoort Makelaars Landelijk Wonen

Bel 0492 - 525552

of mail monique@vansantvoort.nl

Steutenweg 68

NEDERWEERT-EIND

Deze karakteristieke ½ vrijstaande boerderij is gelegen op een perceel van bijna 8500 m2 en uitermate geschikt voor de hobbymatige paarden/dierenliefhebber. Op het perceel zijn 6 paardenstallen, een buitenbak/paddock, stapmolen, weiland en diverse opstallen voor opslag gesitueerd. Aan de achterzijde van de woning ligt een natuurgebied wat prachtige mogelijkheden biedt […]

Volledige omschrijving
Koop:
€ 300.000 k.k.
Status:
Verkocht onder voorbehoud

Kenmerken

Perceeloppervlakte
8470 m²

Deze karakteristieke ½ vrijstaande boerderij is gelegen op een perceel van bijna 8500 m2 en uitermate geschikt voor de hobbymatige paarden/dierenliefhebber. Op het perceel zijn 6 paardenstallen, een buitenbak/paddock, stapmolen, weiland en diverse opstallen voor opslag gesitueerd. Aan de achterzijde van de woning ligt een natuurgebied wat prachtige mogelijkheden biedt tot uitrijden en wandelen, hierdoor zitten natuurliefhebbers op dit perceel ook zeker op hun plek.

INDELING:
Woonhuis:
Begane grond:
De hal is voorzien van een plavuizenvloer, deels schoonmetselwerk en deels granol wanden en een houten schroten plafond.
De hal biedt toegang tot de woonkeuken welke tevens is afgewerkt middels plavuizen, deels betegelde en deels granol wanden en een houten balkenplafond. De eikenhouten wandinrichting is uitgerust met een keramische kookplaat en een spoelbak. De meterkast is netjes weggewerkt in een van de keukenkastjes. Het portaal biedt toegang tot diverse ruimtes. Het portaal is voorzien van een plavuizen vloer, granol wanden en een spuitwerk plafond. De wasruimte is uitgerust met aansluitingen voor wasapparatuur en een boiler. De ruimte is voorzien van deels betegelde wanden en een houten vloer. De L-vormige woonkamer is afgewerkt met een tegelvloer, deels behangen en deels granol wanden en een stucwerk plafond. Een houtkachel zorgt voor extra sfeer en warmte. Openslaande deuren bieden toegang tot het erf. De geheel betegelde badkamer is uitgerust met een ligbad, douche en wastafel. De badkamer is voorzien van natuurlijke ventilatie. De deels betegelde toiletruimte is uitgerust met een toilet, fonteintje en natuurlijke ventilatie. Vanuit de woonkamer is de eerste slaapkamer bereikbaar. Deze is voorzien van een houten vloer, behangen wanden en een stucwerk plafond. Er is een inbouwtrapkast aanwezig welke voldoende bergruimte biedt. Het achterportaal is afgewerkt middels een tegelvloer, granol wanden en een houten schroten plafond. Er zijn aansluitingen voor witgoed in de ruimte aanwezig. De 2e slaapkamer is voorzien van een vinylvloer, deels behangen en deels panelen wanden.

1e verdieping:
Vanuit de woonkamer is een trap naar de zolder bereikbaar. De zolder is momenteel ingericht met een overloop en 2 kamers. De gehele verdieping dient te worden opgeknapt maar biedt vele mogelijkheden.
Beide kamers zijn afgewerkt met vloerbedekking en een houten balkenplafond. Een dakraam voorziet de kamers van voldoende lichtinval.

Tuin:
De tuin is voorzien van een groot gazon, diverse terrassen, een hondenren, een kippenren en diverse borders met vaste beplanting. In de tuin is een berging en een werkplaats/schuur gesitueerd. De schuur is opgetrokken uit betonelementen en voorzien van een golfplaten dak.

Weiland:
Het weiland is omheind met hekwerk.

Erf:
Het erf is grotendeels verhard. Het erfgedeelte van nummer 68 kan ten opzichte van nummer 66 worden afgesloten middels een hek.

Buitenbak:
De buitenbak/ paddock (ca. 25 x22 mtr.) is voorzien van een gedraineerde zandbodem en is met hout omheind.

Bijgebouwen:
Schuur:
De in spouwgebouwede schuur is opgetrokken uit metselwerk en voorzien van een geïsoleerd asbesthoudende golfplaten dak. Er zijn 3 boxen (ca. 4 x 2,5 mtr) in de stal gesitueerd. Deze zijn voorzien van deels gegalvaniseerde, deels kunststof voorwaden, metselwerk tussen en achterwanden en schuifdeuren. Boven de stallen is mogelijkheid tot het opslaan van hooi en stro. De wasplaats is voorzien van warm en koud water, een gootsteen en deels met rubber bekleedde wanden. De vloer is uitgevoerd in klinkers. De zadelkamer is uitgerust met vaste kasten en een beklinkerde vloer.

Opslag/ stallingsruimte:
Naast de schuur met stallen is een opslag/ stallingsruimte gesitueerd. Deze is voorzien van een open front en afgewerkt middels een golfplaten dak en golfplaten wand.

Werkplaats:
De werkplaats bevindt zich aan de woning vast, de werkplaats is in het verleden gebruikt als paardenbox. De ruimte is voorzien van een betontegelvloer, metselwerk wanden en een golfplaten dak. Aan de achterzijde van de woning is tevens nog een werkplaats gesitueerd.

Schuur 2:
De schuur met open front kan aan de voorzijde gebruikt worden als opslag/stallingsplaats, aan de achterzijde zijn 2 loopstallen gesitueerd. De schuur is opgetrokken uit asbestvrije golfplaten.

Paardenboxen:
Aan de achterzijde van de grootse schuur zijn 3 paardenboxen gesitueerd. Deze boxen (ca. 3 x 3 mtr.) zijn voorzien van deels houten en deels gegalvaniseerde voorwanden en schuifdeuren.

Diverse opstallen:
Er zijn rondom de woning en de schuren diverse opstallen gesitueerd voor onder andere houtopslag.

Stapmolen:
De 4-paards stapmolen is voorzien van houten palen met rubberband en een beklinkerde vloer.

Bijzonderheden:
• De woonoppervlakte bedraagt: 154 m2.
• De inhoud van de woning is: 516 m3.
• Er is een natuurgebied achter de woning gelegen
• Het dak van de woning is geïsoleerd
• De ramen zijn deels voorzien van dubbelglas
• Er is geen vloerverwarming aanwezig
• Er is momenteel alleen een olie gestookte ketel aanwezig, gas aansluiting is bij de buurman wel aanwezig.
• Glasvezel zal in 2019 worden aangelegd.
• Er is een beregeningsput aanwezig op het terrein
• In 1980 is de boerderij verbouwd tot 2 woningen
• Voor verdere informatie of voor het maken van een afspraak voor een bezichtiging kunt u contact opnemen met ons kantoor te Helmond.

Bel mij voor een afspraak
Stuur mij een brochure
X

Meld je aan voor onze nieuwsbrief