Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Van Santvoort Makelaars Landelijk Wonen

Bel 0492 - 525552

of mail monique@vansantvoort.nl

Rouwkuilenweg 23

YSSELSTEYN

Vrijstaande woning gelegen op een prachtige, volop privacy biedende locatie. De locatie biedt uitstekende mogelijkheden tot het realiseren van een hippische accommodatie, mede door het royale bouwblok en perceel van ruim 2,2 ha. Er is tevens nog extra grond aan te kopen van ruim 3,6 ha. De woning beschikt over […]

Volledige omschrijving
Koop:
€ 650.000 k.k.
Status:
beschikbaar

Kenmerken

Perceeloppervlakte
22110 m²
Switch language

Vrijstaande woning gelegen op een prachtige, volop privacy biedende locatie. De locatie biedt uitstekende mogelijkheden tot het realiseren van een hippische accommodatie, mede door het royale bouwblok en perceel van ruim 2,2 ha. Er is tevens nog extra grond aan te kopen van ruim 3,6 ha. De woning beschikt over prettige leefruimtes en is tevens levensloop bestendig.

De huidige bedrijfsgebouwen, met uitzondering van de royale stal aan de linkerzijde, worden bij verkoop indien gewenst op kosten van de verkopers gesloopt.

INDELING:
Woonhuis:
Begane grond:
De hal is afgewerkt middels een marmerenvloer, schoonmetselwerk wanden en een houten schroten plafond. De woonkamer is voorzien van een tegelvloer, deels schoonmetselwerk, deels spachtelputz wanden en een houten balken plafond. Middels 2 erkers wordt er extra ruimte en lichtinval gecreëerd. Een van de erkers biedt middels openslaande deuren toegang tot het overdekte terras. De deels betegelde keuken is voorzien van een stucwerk plafond. De hoekinrichting is uitgerust met een granietenwerkblad, spoelbak, 6-pits Smeg fornuis, magnetron, brede oven, vaatwasser. In een losse kast is de koelkast gesitueerd. Middels het grote raam geniet de keuken veel lichtinval. De kelder is bereikbaar middels een vaste houten trap. De kelder is sta-hoog en voorzien van betonnen vloer en betonnen wanden en een koekoek. De geheel betegelde wasruimte is uitgerust met aansluitingen voor wasapparatuur, een wastafel met werkblad en natuurlijke ventilatie. De geheel betegelde badkamer is uitgerust met een ligbad, douchecabine, toilet en een wastafel. Tevens is er een inbouwkast aanwezig. De (kleed)kamer is voorzien van een laminaatvloer, behangen wanden en een spuitwerk plafond. In de kamer is een inbouwkast gesitueerd. Het kantoor is op dezelfde manier afgewerkt als de kleedkamer. Ook op het kantoor is een
inbouwkast gesitueerd. Het achterportaal is deels betegeld en voorzien van een houten schroten plafond en een
inbouwkast. De deels betegelde bijkeuken is uitgerust met aansluitingen voor extra witgoed, een inbouwkast en een gootsteen. De geheel betegelde toiletruimte is uitgerust met een toilet, fonteintje en natuurlijke ventilatie.

1e verdieping:
De overloop is afgewerkt met vloerbedekking, betimmerde wanden en een betimmerd plafond. Naast diverse slaapkamers en de toiletruimte zijn er ook 2 royale inbouwkasten gesitueerd. In een van de kasten is de cv-ketel (Itho ca. 2007) gesitueerd.
De royale 1e slaapkamer is voorzien van een laminaatvloer, stucwerk wanden en een kunststof schroten plafond. 2 inbouwkasten bieden veel bergruimte. De 2e en 3e slaapkamer zijn beide voorzien van een laminaatvloer en behangen wanden. In de 2e slaapkamer is een luik naar de zolder gesitueerd, deze is niet begaanbaar. In de 2e slaapkamer zijn inbouwkasten onder de dakschuinte gecreëerd. Middels een dakkapel genieten de kamers van veel lichtinval en wordt er extra ruimte gecreëerd. De 4e tevens royale slaapkamer is afgewerkt middels een laminaatvloer, stucwerk wanden en een met hout betimmerd plafond. De gehele breedte is voorzien van inbouwkasten. De deels betegelde toiletruimte is voorzien van een toilet en een wastafel.

Tuin en erf:
Bij de woning is een overdekt terras gesitueerd, rondom de woning is een gazon gelegen met vaste planten en bomen. Aan de zijkant van de woning is een verwarmd zwembad (ca. 5×10 mtr.) gelegen. Het zwembad wordt verwarmd middels een installatie die gebruik maakt van zonnewarmte. Tevens is er een tuinhuisje gesitueerd bij het zwembad. Het erf is grotendeels verhard.

Loods:
De loods is in 2 delen gebouwd. Het achterste deel is gebouwd in 2001, het voorste deel in 2006, er is geen vrije overspanning tussen de 2 delen. De loods is opgetrokken uit metselwerk waarbij de spouwmuur is geïsoleerd. Het dak is voorzien van asbestvrije golfplaten. De loods is momenteel in gebruik als varkensstal maar kan ook ingericht worden met paardenstallen en/of opslagruimte. Onder de voorste 10 meter van de loods zit een put van 750 m3 (+/- 2,50m diep).

Bijzonderheden:
• De woning is aangesloten op gas, water, elektra, riolering en glasvezel (internet + tv + telecom).
• Het dakbeschot van de woning is voorzien van eterniet.
• Het dak is van binnenuit geïsoleerd.
• De spouw van de aanbouw in de woonkamer is geïsoleerd, de overige spouwmuren niet.
• De aanbouw in de woonkamer is in 1996 gerealiseerd.
• De woning is grotendeels voorzien van dubbelglas met houten kozijnen.
• De ramen zijn gedeeltelijk voorzien van rolluiken.
• Er is vloerverwarming aanwezig in de woonkamer en de keuken.
• De verdiepingsvloer is in hout uitgevoerd.
• De 1e verdieping is later ingericht met de huidige inrichting, deze is opgebouwd uit houten geïsoleerde tussenwanden.
• In de ouderslaapkamer is de vloer verstevigd met stalen balken.
• Er bevindt zich een kruipruimte onder het huis.
• Het platte dak is in 2017 voorzien van nieuw dakleer.
• De buitenzijde van de woning, inclusief kozijnen zijn in 2016 voor het laatst geschilderd.
• Er is een beregeningsput van 170 meter diep aanwezig.
• De tuin is voorzien van ondergrondse beregening.
• De ondergrondse tank is verwijderd.
• Er bevindt zich een bliksemafleiding op het dak van de woning.
• Op het bedrijf is overspanningsbeveiliging aanwezig.
• De deuren op de 1e verdieping zijn brandwerend.
• In 2010 zijn de pannen op het dak van de woning vernieuwd.
• In 2015 zijn de dakgoten vernieuwd.
• Voor verdere informatie of voor het maken van een afspraak voor een bezichtiging kunt u contact opnemen met ons kantoor te Helmond.

Bel mij voor een afspraak
Stuur mij een brochure
X

Meld je aan voor onze nieuwsbrief