Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Van Santvoort Makelaars Landelijk Wonen

Bel 0492 - 525552

of mail monique@vansantvoort.nl

Puttenweg 130

YSSELSTEYN

Deze woonboerderij met 2 schuren op een perceel van ca 6000 m2. geniet van veel privacy en kijkt vrij uit over de weilanden. De woning is netjes afgewerkt met een ruime woonkamer, keuken en 2 slaap/hobbykamers op de begane grond. Op de eerste verdieping is momenteel 1 slaapkamer gesitueerd, de […]

Volledige omschrijving
Koop:
€ 300.000 k.k.
Status:
verkocht onder voorbehoud

Kenmerken

Perceeloppervlakte
6000 m²

Deze woonboerderij met 2 schuren op een perceel van ca 6000 m2. geniet van veel privacy en kijkt vrij uit over de weilanden. De woning is netjes afgewerkt met een ruime woonkamer, keuken en 2 slaap/hobbykamers op de begane grond. Op de eerste verdieping is momenteel 1 slaapkamer gesitueerd, de naast gelegen zolder kan tevens nog worden ingericht als slaap/hobby kamer.

De garage en 2 schuren kunnen voor verschillende doeleinden gebruikt worden. De tuin is momenteel voorzien van meerdere dierenverblijven met weides.

Equestrian Centre de Peelbergen is binnen ca. 10 minuten te bereiken. Tevens zijn de snelwegen A73 en A67 goed bereikbaar middels de Midden Peelweg.

Verkoop met meer grond is bespreekbaar, tot maximaal 21.149 m².

INDELING:
Woonhuis:
Begane grond:
De hal biedt toegang tot de woonkamer en de trap naar de eerste verdieping. De hal is voorzien van vloerbedekking. De woonkamer is afgewerkt met een plavuizen vloer welke gedeeltelijk is voorzien van vloerverwarming. Het plafond betreft een houten balkenplafond met inbouwverlichting. De ruimte geniet veel lichtinval middels de grote raampartijen, de houtkachel met betegelde schouw voorziet de ruimte van sfeer en extra warmte. De semi-open keuken is afgewerkt met een plavuizen vloer, deel schoonmetselwerk en deels grof schuurwerk wanden en een houten schroten plafond. De wand bij de hoekopstelling keuken is deels betegeld. De keuken is voorzien van een elektrische kookplaat, losse vaatwasser, koelkast, spoelbak, oven en afzuigkap. Vanuit de keuken is de sta-hoge kelder bereikbaar, deze is voorzien van een vaste houten trap, betonvloer en wanden, diverse schappen en een raam. De slaapkamer is voorzien van een laminaatvloer en een houten schroten plafond. De kamer is uitgerust met een wastafel en 2 ramen zorgen voor voldoende lichtinval.
Het kantoor/hobby ruimte is voorzien van behangen wanden en een houten schroten plafond. In deze ruimte is de meterkast met diverse groepen, aardschakelaar en dag en nachtmeter gesitueerd, glasvezel zal binnenkort worden aangelegd. Het achter portaal/ bijkeuken is voorzien van een vinyl vloer, deels schuurwerk, deels houten lambrisering wanden en een panelen plafond. Er bevinden zich diverse aansluitingen voor wasapparatuur. Tevens bevindt zich een geheel betegelde toiletruimte met zwevend toilet, fonteintje en natuurlijke ventilatie, in de het portaal. De geheel betegelde badkamer is voorzien van een ligbad, douche, wastafel met meubel en natuurlijke en mechanische ventilatie. Inpandig is een garage/berging (ca. 52 m2) gesitueerd, via een trap is de hooizolder bereikbaar. De garage biedt ruimte om 1 auto te parkeren, de ruimte is voorzien van een elektrische deur. In de garage, welke is afgewerkt met een betonvloer en metselwerk wanden, is de gasmeter gesitueerd. Het berging’s gedeelte is voorzien van een keukenblok met spoelbak.

1e Verdieping
De slaapkamer op de eerste verdieping is zeer ruim en zou kunnen worden opgesplitst. De kamer is voorzien van vloerbedekking, behangen wanden en een gipsplaten plafond. De zolder is net als de gehele eerste verdieping voorzien van een betonvloer, het houten balkenplafond is afgewerkt met tempex. De cv-ketel is in deze ruimte gesitueerd. Er bevindt zicht een loopdeur naar de hooizolder, welke is voorzien van een broodjes vloer, houten balkenplafond en meerdere 1-pans dakvensters.

Tuin en erf:
De tuin is voorzien van diverse dierenweides met dierenverblijven, tevens is een kleine vijver met fonteintje gesitueerd. De aangebouwde serre is halfopen en voorzien van glaswanden en een lichtdoorlatend plafond met verlichting. Tevens is er een tuinhuis en hondenren gesitueerd op het perceel. Op het erf is een kweektunnel en moestuin aanwezig.

Schuur 1 (ca 240 m2):
De grootse schuur is met tussenwanden in meerdere delen opgedeeld. De schuur is momenteel ingericht als werkplaats en berging. In de voorzijde bevindt zich een roldeur, in de zijgevel een loopdeur. De schuur is opgetrokken uit metselwerk, voorzien van houten spanten en een geïsoleerde spouwmuur (glaswol). Het dak bestaat uit asbesthoudende golfplaten met aan de onderzijde stroplaten. In de schuur is een toiletruimte gesitueerd en een olie gestookte kachel. Een van de met tussenwanden gescheiden ruimtes is voorzien van een spoelbak.

Schuur 2 (ca. 160 m2):
De 2e schuur is in meerdere ruimtes opgedeeld. De schuur is uit enkel steens metselwerk opgetrokken en voorzien van een betonvloer en pannen gedekt dak.

Grond:
De aangeboden grond is momenteel ingericht als maisland.

Bijzonderheden:
• Inhoud woning: 1.177 m³.
• Het woonoppervlakte bedraagt: ca. 141 m2
• Het geheel is aangesloten op gas, water, riool en elektra.
• Het woonhuis is voorzien van dubbel glas.
• De woning is voorzien van 2 aluminium kozijnen, de rest van de kozijnen zijn van kunststof.
• De ramen zijn deels voorzien van zonwering.
• De ramen betreffen een draai/kiep/kantel systeem.
• De spouwmuur van de woning is niet geïsoleerd.
• Er zit een erfdienstbaarheid op het pad aan de rechterzijde en elektriciteitshuisje.
• Er is glasvezel aanwezig.
• In ca. 2017 is de buitenzijde van de woning opnieuw geschilderd.
• Op het object rust de bestemming “Agrarisch”.
• Voor verdere informatie of voor het maken van een afspraak voor een bezichtiging kunt u contact opnemen met ons
kantoor te Helmond.

Bel mij voor een afspraak
Stuur mij een brochure
X

Meld je aan voor onze nieuwsbrief