Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Van Santvoort Makelaars Landelijk Wonen

Bel 0492 - 525552

of mail monique@vansantvoort.nl

Pepereind 7

CROMVOIRT

Complete hippische accommodatie bestaande uit 29 stallen (mogelijkheid tot het creëren van 18 extra stallen), binnenbak, buitenbak, stapmolen, longeercirkel, diverse multifunctionele ruimtes en meerder paddocks/weides. De luxe afgewerkte woning is voorzien van royale leefruimtes. De Vlaamse schuur heeft een landelijke uitstraling en kan voor meerdere doeleinden worden gebruikt. In het […]

Volledige omschrijving
Koop:
Prijs op aanvraag
Status:
beschikbaar

Kenmerken

Perceeloppervlakte
24390 m²
Buitenbak
Aanwezig
Binnenbak
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Longeercirckel
Aanwezig
Aantal paardenboxen
29

Complete hippische accommodatie bestaande uit 29 stallen (mogelijkheid tot het creëren van 18 extra stallen), binnenbak, buitenbak, stapmolen, longeercirkel, diverse multifunctionele ruimtes en meerder paddocks/weides.

De luxe afgewerkte woning is voorzien van royale leefruimtes. De Vlaamse schuur heeft een landelijke uitstraling en kan voor meerdere doeleinden worden gebruikt. In het souterrain is een wellness ruimte gecreëerd met sauna, stoombad en douche faciliteiten. De berging in het souterrain is nog naar wens in te richten.

Een correct afgewerkt geheel voor de professionele paardenhouder!

INDELING:
Woonhuis:
Begane grond:
De woning is opgedeeld in 2 delen met een gemeenschappelijke hal en voordeur. De deelbare voordeur biedt toegang tot de hal die is voorzien van een Belgische hardstenen vloer, stucwerk wanden en een houten balkenplafond. De toiletruimte is uitgerust met een zwevend toilet en betonnen fonteintje. De bijkeuken is op dezelfde manier afgewerkt als de hal. De opmaat gemaakte kastenwand biedt veel bergruimte. Tevens is er een werkblad met kitchenette gesitueerd. Het royale kantoor geniet veel lichtinval. De ruimte is afgewerkt met een houten vloer met visgraatmotief. Een openhaard voorziet de ruimte van extra sfeer en warmte. Het kantoor is voorzien van een eigen entree en is speels ingericht middels een kleine verhoging. De wijnkelder is afgewerkt met een hardstenen vloer, stucwerk wanden en een stucwerk plafond. De elementen in de kelder zijn ter overname. De woonkamer met open keuken is voorzien van een deels hardhouten vloer en deels betegelde vloer. De keuken betreft een L-vorm en een kookeiland en is uitgerust met een 5-pits gasfornuis, royale oven, betonnen werkblad, vaatwasser, dubbele spoelbak, qoocker, combimagnetron en Amerikaanse koelkast. De woonkamer is royaal opgezet en speels ingericht. De speciale haard kan ook gebruikt worden om te BBQ’en. De woonkamer geniet veel lichtinval middels de grote raampartijen. Op de verhoging in de woonkamer is een toiletruimte met zwevend toilet en betonnen fonteintje.

1e verdieping:
De overloop is voorzien van een houten vloer, stucwerk wanden en een stucwerk plafond met inbouwverlichting. In de corridor zijn houten gebinten zichtbaar en zitbanken met daaronder bergruimte gesitueerd. De technische ruimte is tevens op de overloop gesitueerd. De toiletruimte is voorzien van een terrazzovloer. De ruimte is uitgerust met een zwevend toilet en een brede wastafel. De 4 slaapkamers zijn allen voorzien van een houten vloer, stucwerk wanden en een stucwerk plafond met inbouwverlichting. In diverse slaapkamers zijn houten gebinten zichtbaar. De slaapkamers zijn allen voorzien van dakvensters en/of raampartijen. De 4e slaapkamer (masterbedroom) staat in directe verbinding met de badkamer, deze is ook vanaf de overloop bereikbaar. De badkamer is voorzien van een terrazzovloer met vloerverwarming, deels stucwerk en deels betegelde wanden en een stucwerk plafond met inbouwverlichting. De badkamer is uitgerust met een dubbele wastafel met meubel, rond ligbad, designradiator, zwevend toilet en dubbele inloopdouche met regendouche. Door middel van een dakvenster geniet de badkamer veel lichtinval.

Vlaamse schuur:
De royale schuur is opgetrokken uit metselwerk en met hout afgewerkt aan de buitenzijde. De rietenkap geeft de schuur een landelijke uitstraling. De schuur is voorzien van 2 bouwlagen en een royale kelder. Middels 2 harmonicadeuren en openslaande deuren is het erf bereikbaar. Het overdekte terras met open haard biedt voldoende plaatst om buiten te zitten.

Begane grond:
De begane grond is voorzien van gebakken klinkers met vloerverwarming, schuurwerk wanden, een houten balkenplafond en houten gebinten. Een houtkachel geeft de kamer meer warmte en sfeer. De open keuken is voorzien van een wandopstelling met een betonnen werkblad, dubbele spoelbak, vaatwasser en veel bergruimte. In de schuur is een wasruimte met aansluitingen voor wasapparatuur gesitueerd. De geheel betegelde toiletruimte is voorzien van een portaal met een fonteintje en een toiletruimte met zwevend toilet en urinoir.

De kelder is opgedeeld in diverse delen. Het eerste deel is afgewerkt met een terrazzovloer met vloerverwarming, stucwerk wanden en een spuitwerk plafond. Er is een sauna in dit deel gesitueerd. Tevens is er een inbouwkast met daarin de unit van de vloerverwarming aanwezig. Het 2e deel is momenteel ingericht als berging, deze ruimte kan nog naar wens worden ingericht. Momenteel is de ruimte voorzien van een betonvloer en betonnen wanden en plafond. Het 3e is op dezelfde manier ingericht als deel nummer 1 en deze 2 delen vormen samen het wellness gedeelte. De geheel betegelde inloop douche is uitgerust met een regendouche. Tevens is er een dubbele wastafel met bergmeubel en designradiator gesitueerd. Het Turkse stoombad biedt plaats voor 6 personen.

Eerste verdieping:
De overloop is afgewerkt met een houten vloer, schuurwerk wanden en een houten balkenplafond. Diverse dakramen zorgen voor voldoende lichtinval. Op de overloop is een op maat gemaakte bedstee gesitueerd, in de lade is nog een slaapplaats te creëren. De cv-ketel (Nefit Ecomline Hr) is op de overloop gesitueerd. De geheel betegelde badkamer is uitgerust met een inloopdouche, zwevend toilet, dubbele wastafel met meubel en designradiator. De slaapkamer is op dezelfde manier afgewerkt als de overloop. In de slaapkamer zijn de houten gebinten zichtbaar.

Hippische accommodatie
Schuur 1:
De schuur is aan de buitenzijde afgewerkt met eikenhout en voorzien van een betonvloer, stalen spanten, een geïsoleerd dak en geïsoleerde gevels. Aan de voor en achterzijde is een afhang gesitueerd. Het voorste deel van de stal is momenteel in gebruik als opslag voor hooi en stro maar er is een mogelijkheid tot het realiseren van 16 paardenboxen, de buitenluiken (Corton) zijn hiervoor al aanwezig. Er is tevens een wasplaats aanwezig voorzien van warm en koud water, afgewerkt met een rubberen vloer en betonnen wanden. In de berging zijn de ontijzeringsinstallatie, meterkast, gootsteen en geheel betegelde toiletruimte met zwevend toilet en urinoir gesitueerd. Het 2e gedeelte van de stal is bereikbaar middels een schuifdeur. In dit gedeelte zijn 2 stallen (ca. 3,5 x 3,5 mtr.) gesitueerd. De stallen kunnen als quarantaine stallen gebruikt worden en zijn afgewerkt met deels hardhouten, deels gegalvaniseerde voor en tussen wanden en gemetselde achterwanden. Er is een rondpompsysteem op de drinkbakken aangesloten. Het gedeelte dat de schuren met elkaar verbindt is voorzien van een betonvloer, lichtstraat in de nok en damwand dak. Middels openslaande deuren in de voor en achtergevel is het erf bereikbaar. Er is een opvoelbox in de ruimte gesitueerd, tevens biedt de ruimte toegang tot de rijhal.

Rijhal:
De rijhal (ca 60 x 21 mtr.) is voorzien van een Agterbergbodem, muziekinstallatie, sproei-installatie en diverse spiegelwanden. De hal is voorzien van een geïsoleerd dak, betonnen bakkering en 2 schuifdeuren in de zijgevel.

Schuur 2:
Het voorste gedeelte van de schuur is momenteel ingericht als wachtruimte. Het stalgedeelte is voorzien van 16 stallen met uitschuifbare tussenwanden, deels hardhouten, deels gegalvaniseerde voor en tussenwanden, betonnen vloeren en schuifdeuren met een luik. De stallen zijn tevens grotendeels voorzien van een buitenluik. De tussengang is voorzien van 3 wasplaatsen en een solarium. De ruimtes zijn afgewerkt met rubberen vloeren en betonnen wanden. De wasplaats is voorzien van warm en koud water. De zadelkamerinrichting is gemaakt door Sebo en voorzien van een terrazzovloer, stucwerk wanden en een stucwerk plafond. Er is een hardstenen gootsteen aanwezig.

Schuur 3
In de derde schuur zijn momenteel 11 stallen gesitueerd, er is een mogelijkheid om dit uit te breiden tot 13 stallen. De 2 extra stallen zijn momenteel ingericht als praktijkruimte. Aan de achterzijde van de schuur is een multifunctionele ruimte gesitueerd. Deze ruimte kan voor diverse doeleinden gebruikt worden. Alle ruimtes zijn afgewerkt middels een eikenhouten vloer, stucwerk wanden en een stucwerk plafond. In de eerste kamer biedt een vaste kastenwand (Sebo) veel bergruimte. Grote raampartijen bieden uitzicht op de rijhal. De toiletruimte is voorzien van een tegelvloer, stucwerk wanden en een stucwerk plafond. Er is een zwevend toilet en fonteintje gesitueerd. De berging is voorzien van bergkasten en een gootsteen.
De royale ontvangstruimte is geniet veel lichtinval middels openslaande deuren, diverse raampartijen en een lichtstraat in het dak. De keukeninrichting betreft een dubbele wandopstelling. Deze is uitgerust met een Amerikaanse koelkast, combimagnetron, 2-pits keramische kookplaat, granieten werkblad, vaatwasser en spoelbak.

Buitenbak:
De buitenbak (ca 20 x 40 mtr.) is met hout omheind en voorzien van een Agterberg bodem.

Stapmolen:
De 8-paards stapmolen is voorzien van een houten omheining en een zandbodem.

Longeercirkel:
De longeercirkel is uitgerust met een Agterberg bodem en voorzien van een houten omheining.

Paddocks en Weilanden:
Er zijn diverse paddocks en weilanden aanwezig, deze zijn allen met hout omheind.

Tuin en erf:
Het erf is grotendeels beklinkerd en vrachtwagenproef. Het perceel is omheind met een beukenhaag. De tuin is voorzien van diverse gazons, terrassen en vaste borderbeplanting.

• De inhoud van de woonboerderij bedraagt: 1030 m3.
• De woonoppervlakte van de woonboerderij bedraagt: 310 m2.
• De woonoppervlakte van de Vlaamse schuur bedraagt: 147 m2.
• De gehele woning en de Vlaamse schuur zijn geïsoleerd en brandwerend.
• De boerderij is helemaal afgebroken (ook fundering) geweest.
• Er zit een milieuvergunning voor het houden van 49 paarden op het object.
• Het regenwater wordt opgevangen en verwerkt middels een infiltratieput.
• In de stallen is elektrische verwarming aanwezig.
• Er is een alarminstallatie voor brand en inbraak aanwezig op het gehele object.

Bel mij voor een afspraak
Stuur mij een brochure
X

Meld je aan voor onze nieuwsbrief