Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Van Santvoort Makelaars Landelijk Wonen

Bel 0492 - 525552

of mail monique@vansantvoort.nl

Nieuwenhofweg 7

MELDERSLO

Een prachtig object voor de handige klusser! Authentieke, vrijstaande woonboerderij met diverse bijgebouwen in het buitengebied van Melderslo. De woning is verouderd en dient opgeknapt te worden. De diverse bijgebouwen kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Het geheel wordt nu met een perceel van ca. 5.500 m2 aangeboden maar er […]

Volledige omschrijving
Koop:
€ 275.000 k.k.
Status:
Verkocht onder voorbehoud

Kenmerken

Perceeloppervlakte
5500 m²

Een prachtig object voor de handige klusser!

Authentieke, vrijstaande woonboerderij met diverse bijgebouwen in het buitengebied van Melderslo. De woning is verouderd en dient opgeknapt te worden. De diverse bijgebouwen kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Het geheel wordt nu met een perceel van ca. 5.500 m2 aangeboden maar er is mogelijkheid tot het aankopen van extra grond tot maximaal 50.331 m2.

INDELING:
Woonhuis:
Begane grond:
De hal is afgewerkt met en terrazzo tegelvloer, spachtelputz wanden en een stucwerk plafond. De keuken is voorzien van een plavuizen vloer, deels betegelde wanden en een board plafond. De eenvoudige inrichting is uitgerust met een aluminium werkblad en spoelbak. Tevens is er een cv-ketel (Valliant) aanwezig. Vanuit de keuken is de kelder bereikbaar. De kelder is bereikbaar middels een gemetselde trap. De kelder is voorzien van een betonnen vloer, betonnen wanden en een houten balkenplafond. De watermeter en een koekoek zijn in de kelder gesitueerd. De zitkamer is afgewerkt met vloerbedekking, behangen wanden en een kunststofschroten plafond. De woonkamer is afgewerkt met vloerbedekking, behangen wanden en een stucwerk plafond met ornamenten. De oude schouw met kolenkachel geeft de ruimte extra warmte en sfeer. Het achterportaal is voorzien van een vinyl vloer en deels betegelde wanden. De achterdeur, aansluitingen voor wasapparatuur en de meterkast zijn in het portaal gesitueerd. De geheel betegelde badkamer is uitgerust met een ligbad, gootsteen, toilet en natuurlijke ventilatie.

1e Verdieping
Halverwege de trapopgang is de opkamer bereikbaar. Deze is voorzien van vloerbedekking, behangen wanden en een pleisterwerk plafond. De 3 slaapkamers zijn allen voorzien van een houten vloer, behangen of pleisterwerk wanden en een boord- houten of pleisterwerk plafond. In de 3e slaapkamer is een vaste kast aanwezig. De zolder is afgewerkt middels een houten vloer, metselwerk wanden en een pannendak met deels eterniet dakbeschot.

Bijgebouwen:
Voormalige koeienstal:
De schuur is afgewerkt met een betonnen loer, bezette wanden en een geïsoleerd dak. Middels een loopdeur in de zijgevel is het erf bereikbaar. Het 2e stalgedeelte is voorzien van een betonvloer met gedeeltelijk roosters met een gierput en bezette gevels. De stalinrichting is nog deels aanwezig. Middels een loopdeur is het erf bereikbaar.

Schuur:
De schuur is opgetrokken uit metselwerk en afgewerkt met een betonnen vloer en houten spanten. De schuur biedt zicht tot in de nok. Middels een loopdeur en een houten schuifdeur is het erf bereikbaar. Het stalgedeelte is afgewerkt met een deels beton, deels beklinkerde vloer en bezette wanden. De inrichting is nog deels aanwezig.

Bijgebouw 1:
De veldschuur met open front is opgetrokken uit metselwerk en voorzien van een pannendak, de schuur is meerdere gedeeltes opgedeeld waarbij 2 delen voorzien van een open front. Het 3e deel van de schuur is voorzien van 1 paardenstal met een deelbare houten deur en metselwerk wanden. Het 4e deel betreft een kleine garage welke is afgewerkt met een betonvloer, metselwerk wanden en een geïsoleerd pannendak.

Bijgebouw 2:
De garage/ kippenhok is opgetrokken uit metselwerk en voorzien van een pannendak. De stalkanteldeur sluit de ruimte af.

Bijgebouw 3:
Het royale bijgebouw is opgetrokken uit metselwerk en voorzien van een met asbesthoudende golfplaten dak, stalen spanten en een betonvloer. Het dak is geïsoleerd met tempex. Middels een houten loopdeur en openslaande houten deuren is het erf bereikbaar.

Bijgebouw 4:
De 4e schuur is deels opgetrokken uit metselwerk en deels uit hout. Het dak is gedeeltelijk voorzien van pannen en deels van asbesthoudende golfplaten. Middels een kanteldeur is het erf bereikbaar.

Bijzonderheden:
• De woning is aangesloten op gas, water, elektra en riolering aan de straat.
• De rioolafvoer gaat momenteel via de gierkelder onder het stalgedeelte.
• De woning is niet geïsoleerd.
• De ramen zijn voorzien van enkel glas.
• De ramen in de keuken, woonkamer, keuken en opkamer zijn voorzien van rolluiken.
• De woning is nog gedeeltelijk voorzien van authentieke paneeldeuren.
• Er is een beregeningsput aanwezig.
• Voor verdere informatie of voor het maken van een afspraak voor een bezichtiging kunt u contact opnemen met ons kantoor te Helmond.

Bel mij voor een afspraak
Stuur mij een brochure
X

Meld je aan voor onze nieuwsbrief