Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Van Santvoort Makelaars Landelijk Wonen

Bel 0492 - 525552

of mail monique@vansantvoort.nl

Mosbulten 22

SINT-OEDENRODE

Op een schitterende landelijke locatie, doch op korte afstand van de kernen Son en Breugel alsmede Sint-Oedenrode gelegen, vrijstaand landhuis met vrijstaande garage-/ gastenverblijf. Het geheel is gesitueerd in het buitengebied van Sint-Oedenrode op een royaal perceel van ca. 6.500 m², omringd door weilanden, bossen en akkers. Dit object kenmerkt […]

Volledige omschrijving
Koop:
€ 1.295.000 k.k.
Status:
Beschikbaar

Kenmerken

Perceeloppervlakte
6490 m²

Op een schitterende landelijke locatie, doch op korte afstand van de kernen Son en Breugel alsmede Sint-Oedenrode gelegen, vrijstaand landhuis met vrijstaande garage-/ gastenverblijf. Het geheel is gesitueerd in het buitengebied van Sint-Oedenrode op een royaal perceel van ca. 6.500 m², omringd door weilanden, bossen en akkers. Dit object kenmerkt zich door zijn luxe afwerking met hoogwaardige materialen en beschikt over de nieuwste technieken, zoals o.a. domotica en aardwarmte.

Begane grond:
De hal is voorzien van een marmeren tegelvloer, deels behang wanden, deels stucwerk wanden en een stucwerk plafond. Tevens heeft u vanuit de hal ook toegang tot de kelder, alsmede de trapopgang naar de verdieping.
Vanuit de hal bereikt u de woonkeuken. De woonkeuken is voorzien van een natuurstenen vloer, stucwerk wanden en een stucwerk plafond met inbouwspots. De ruime leefkeuken is voorzien van een moderne, parallelle keukeninrichting met in het midden een kookeiland. De keuken is voorzien van een granieten werkblad, vaatwasser, inductie kookplaat, afzuigkap, heteluchtoven, koelkast en vriezer. De keuken biedt middels openslaande tuindeuren toegang tot het terras.
Middels prachtige en-suite glas in lood deuren bereikt u de sfeervolle living. De living is voorzien van een visgraatmotief parketvloer, deels stucwerk-, deels behangen wanden en stucwerk plafond. Een echte eyecatcher is de antieke Franse schouw met houtkachel (Kal-Fire). De bijzonder sfeervolle living geniet veel lichtinval middels de grote raampartijen, welke voornamelijk zicht bieden op de rondom de woning gelegen fraai aangelegde, sprookjesachtige tuin.
Aangrenzend aan de keuken is de werk-/speelkamer gesitueerd. Deze kamer is voorzien van een visgraatmotief parketvloer, stucwerk wanden en een stucwerk plafond.
De deels betegelde bijkeuken is voorzien van een natuursteenvloer, stucwerk wanden, stucwerk plafond, inbouwkast met verdeling vloerverwarming, achterdeur en een lavet.
De deels betegelde toiletruimte is voorzien van een vrijhangend closet, urinoir en fonteintje.

Woonlaag -1:
De woning is volledig onderkelderd. Deze volwaardige woonlaag is op dit moment in gebruik als extra speel-/woon-/werkkamer, maar is uiteraard voor meerdere doeleinden in te richten. Deze kamer is voorzien van daglichttoetreding door middels van 4 (koekoek-)ramen. De ruimtes zijn allen geïsoleerd, alsmede voorzien van vloer- en wandverwarming. Naast de grote, bovengenoemde kamer beschikt deze woonlaag over een extra kamer (momenteel in gebruik als voorraadkamer) en een nog af te werken, mogelijke 2e badkamer. De aansluiting voor sanitair zijn reeds aanwezig in deze ruimte, echter het sanitair en tegelwerk dient nog te worden aangebracht.
Naast de grote kamer, nog te realiseren badkamer en voorraadkamer beschikt deze woonlaag tevens over een technische ruimte en de uitgebreide meterkast. De technische ruimte is voorzien van een waterontharder voor het realiseren van zgn. zacht kraanwater (minder kalk), een uitstortgootsteen, opstelling van de aardwarmtepomp (NIBE) met extra groot buffervat ten behoeve van het warme water en een stofzuiginstallatie.

Eerste verdieping:
De overloop is voorzien van een parketvloer, stucwerk wanden en een stucwerk plafond. De overloop biedt toegang tot 3 slaapkamer, een separate toiletruimte, de badkamer en een separate waskamer.
Slaapkamer 1 is voorzien van een parketvloer, stucwerk wanden, stucwerk plafond en een ruime kastenwand met inloopgedeelte. Aangrenzend aan deze kamer is momenteel de zonnebankkamer gerealiseerd. Deze kamer is voorzien van een parketvloer, stucwerk wanden en stucwerk plafond. Na enkele kleine aanpassing kan dit uitstekend dienen als extra kleedkamer of kleine logeerkamer.
Slaapkamer 2 is voorzien van een parketvloer, stucwerk wanden, stucwerk plafond, vaste wastafel, inbouwkast, dakkapel en inbouwspots.
Slaapkamer 3 is voorzien van een parketvloer, dakkapel, inbouwkast, vaste wastafel en inbouwspots.
De geheel betegelde luxe badkamer is voorzien van inloopdouche met regendouche, ligbad onder de dakkapel en een dubbele vaste wastafel in meubel.
De geheel betegelde separate toiletruimte is voorzien van een vrijhangend closet.
De waskamer is voorzien van een tegelvloer, aansluiting wasapparatuur, dakkapel en kleine bergkast.

Tweede verdieping:
Op de overloop van de 1e verdieping bevindt zich een vlizo-trap, die toegang geeft tot een ruime bergzolder.

Tuin:
Het geheel is gelegen in een landelijke omgeving en wordt omsloten door weilanden en akkers. Rondom de woning is een parkachtige tuin gelegen, die zich kenmerkt door fraaie bomen, diverse plantenborders, een natuurvijver en direct nabij de woning enkele terrassen. Door de openheid van de omgeving ervaart u veel vrijheid en geniet u het gehele jaar door van alle seizoenen.

Bijgebouw 1:
Vlakbij de woning is een royaal bijgebouw gerealiseerd. Dit bijgebouw dient momenteel als garage-/berging, maar heeft de eigenschappen om hier een woonfunctie aan te geven. Functies als mantelzorg, bed & breakfast zijn hier makkelijk te realiseren. Het bijgebouw is volledig geïsoleerd en heeft een aansluiting op de aardwarmtepomp. De inrichting en afwerking van dit bijgebouw is nog volledig naar eigen wens te realiseren. Momenteel is de indeling van dit bijgebouw als volgt:

Begane grond:
Berging voorzien van openslaande garagedeuren en separate loopdeur met voorzieningen voor vloer- en wandverwarming en separate toiletruimte.

1e Verdieping:
Middels een vaste trap te bereiken zolderverdieping. Deze zolderverdieping betreft één grote open ruimte, die is voorzien van een dakkapel. Deze ruimte is eenvoudig in te delen in meerdere kamer.

Kelder:
Middels een vaste trap te bereiken kelder. De kelder is momenteel verdeeld in één grote ruimte, een 2e ruimte die mogelijk kan dienen als badkamer en een 3e kamer die kan dienen als bijvoorbeeld slaapkamer.

Bijgebouw 2:
Achter in de tuin staat nog een grote berging. Deze berging dient momenteel als stalling voor het tuingereedschap en diverse tuinmachines. De berging is voorzien van elektriciteit.

Bijzonderheden:
* Woonoppervlakte ca. 289 m2.
* Inhoud ca. 1.074 m3.
* Zeer luxe afwerking en voorzien van alle comfort en luxe van deze tijd. U kunt hierbij denken aan domotica, netwerkbekabeling, aardwarmtepomp, stofzuiginstallatie en waterontharder.
* De woning is tevens voorzien van camerabeveiliging en een elektronische beveiligingsinstallatie met doormelding naar een meldkamer.
* Mogelijkheden voor beroep of praktijk aan huis, 2e bewoning door familie in bijgebouw 1 of prachtige Bed & Breakfast.
* De verkoper maakt momenteel gebruik van een satelliet-schotel ten behoeve van distributie TV, glasvezel-verbinding is reeds aanwezig.
* Energiezuinige aardwarmte-installatie die in combinatie met vloer- en wandverwarming zorgt voor comfortabele warmte in de wintermaanden, maar in de zomermaanden eveneens kan zorgen voor terugkoeling van de woning.
* Sint-Oedenrode ligt aan de rivier de Dommel in de provincie Noord-Brabant. Of je nu in het omvangrijke buitengebied staat of midden in het centrum, overal is de natuur dichtbij. De dommel stroomt dwars door het centrum en geeft het dorp een uniek karakter. Sint-Oedenrode heeft met haar bijzondere landschappen een unieke plaats in de Meierij. De loop van de Dommel vormt de basis voor het ontstaan van markante landschapstypen en natuurgebieden. Gemeente Sint-Oedenrode heeft goede onderwijsvoorzieningen. Het basisonderwijs is in de gemeente goed vertegenwoordigd. Na de basisschool kunnen leerlingen in Sint-Oedenrode naar een school voor voortgezet onderwijs.
* Voor verdere informatie of voor het maken van een afspraak voor een bezichtiging kunt u contact opnemen met ons kantoor te Nuenen.

Bel mij voor een afspraak
Stuur mij een brochure
X

Meld je aan voor onze nieuwsbrief