Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Van Santvoort Makelaars Landelijk Wonen

Bel 0492 - 525552

of mail monique@vansantvoort.nl

Moostdijk 13

YSSELSTEYN

Deze vrijstaande woonboerderij heeft een agrarische bestemming en is daardoor mogelijk geschikt voor het realiseren van een paardenhouderij. De woning is momenteel ingericht met onder andere diverse slaapvertrekken, 2 badkamers met meerdere toiletten en douches en 2 keukens en een royale woonkamer. Het geheel ligt op een perceel van ruim […]

Volledige omschrijving
Koop:
€ 350.000 k.k.
Status:
beschikbaar

Kenmerken

Perceeloppervlakte
21160 m²
Switch language

Deze vrijstaande woonboerderij heeft een agrarische bestemming en is daardoor mogelijk geschikt voor het realiseren van een paardenhouderij. De woning is momenteel ingericht met onder andere diverse slaapvertrekken, 2 badkamers met meerdere toiletten en douches en 2 keukens en een royale woonkamer. Het geheel ligt op een perceel van ruim 2,1 ha., waarop tevens een royale schuur met open front aanwezig is.

INDELING:
Woonhuis:
Begane grond:
Voorste gedeelte:
De hal is afgewerkt met een tegelvloer, stucwerk wanden en een stucwerk plafond. De vernieuwde meterkast en trap naar de eerste verdieping is hier gesitueerd. De L-vormige, royale woonkamer is voorzien van een tegelvloer, deels geschilderd
schoonmetselwerk wanden en deels granol wanden. Het plafond is voorzien van stucwerk. De schouw met open haard voorziet de ruimte van extra warmte en sfeer. De woonkamer geniet veel lichtinval. De keuken is uitgerust met een eenvoudige wandopstelling met spoelbak en elektrische 4-pits kookplaat. De keuken is afgewerkt met een tegelvloer en deels stucwerk en deels betegelde wanden. Middels een loopdeur is het terras bereikbaar. Tevens is de kelder bereikbaar vanuit
de keuken. De geheel betegelde badkamer is uitgerust met 2 douches en 2 toiletruimtes, tevens is er een wastafel aanwezig.
Het achterportaal is voorzien van een tegelvloer, metselwerk wanden en een kunststofschroten plafond. Middels een loopdeur is het erf bereikbaar. De cv-ruimte is uitgerust met aansluitingen voor wasapparatuur. Tevens is er een extra groepenkast aanwezig.

Achterste deel:
Het voormalig schuurgedeelte is tevens ingericht met diverse verblijfsruimtes. De keuken/ woonkamer is voorzien van een vinylvloer, schoonmetselwerk wanden en een kunststof schroten plafond. De eenvoudige hoekinrichting is uitgerust met een spoelbak en 4-pits elektrische kookplaat. De 3 slaapkamers zijn op diverse manieren afgewerkt. De 1e slaapkamer is voorzien van vloerbedekking, metselwerk wanden en een stucwerk plafond. De 2e slaapkamer is afgewerkt met een vinyl vloer en kunststofschroten plafond. De 3e slaapkamer is op dezelfde manier afgewerkt als de 2e, alleen deze kamer heeft behangen wanden.

1e verdieping:
Voorste gedeelte:
De overloop is voorzien van een vinyl vloer en stucwerk wanden. Er is een luik naar de zolder aanwezig, de zolder is niet begaanbaar. Er zijn 3 slaapkamer gesitueerd op de 1e verdieping. De eerste slaapkamer is afgewerkt middels een laminaatvloer, stucwerk wanden en een stucwerk plafond. De 2e slaapkamer is voorzien van een pvc-vloer en tevens stucwerk wanden en een stucwerk plafond. De 3e slaapkamer is afgewerkt middels vloerbedekking, stucwerk wanden en een kunststof schroten plafond. In deze slaapkamer is tevens een dakkapel gesitueerd.

Achterste gedeelte:
De royale overloop is afgewerkt met een vinylvloer, gipsplaten plafond en stucwerk wanden. Tevens is er een nooduitgang met trap naar beneden en luik naar de zolder gesitueerd. De zolder is niet begaanbaar. De geheel betegelde badkamer is uitgerust met 2 toiletruimtes, 2 douches en 1 wastafel. Er zijn 7 slaapkamers op de 1e verdieping gesitueerd. Deze zijn allen afgewerkt middels een vinylvloer, stucwerk wanden en een gipsplaten plafond.

Loods:
De royale loods is opgetrokken uit een metselwerk plint, stalen spanten, golfplaten wand en een asbesthoudend golfplaten dak. De vloer is grotendeels verhard middels beton.

Tuin en erf:
De oprit is grotendeels verhard en biedt voldoende parkeermogelijkheden. De tuin is toe aan een opknapbeurt. Er is op het terrein een mestplaats gesitueerd welke is voorzien van een betonnen vloer en betonnen wanden. De cultuurgrond aan de achterzijde en de zijde langs de loods is momenteel voorzien van gras.

Bijzonderheden:
• Het woonoppervlakte bedraagt: ca. 300m2.
• De inhoud van de woning bedraagt: ca. 1.150m3.
• De woning is aangesloten op gas, water, riool en elektra.
• Alle ramen zijn voorzien van enkel glas en houten kozijnen.
• Er is een schotelantenne aanwezig.
• De boerderij is niet geïsoleerd op enkele delen van het dak na.
• Het dakbeschot is voorzien van eterniet.
• Het bouwjaar van de woning is ca.1953.
• Voor verdere informatie of voor het maken van een afspraak voor een bezichtiging kunt u contact opnemen met ons kantoor te Helmond.

Bel mij voor een afspraak
Stuur mij een brochure
X

Meld je aan voor onze nieuwsbrief