Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Van Santvoort Makelaars Landelijk Wonen

Bel 0492 - 525552

of mail monique@vansantvoort.nl

Molentjesdreef 3a

NEERKANT

Bent u op zoek naar een locatie voor bijvoorbeeld het vestigen van een hoveniersbedrijf, het runnen van een zorgboerderij, het uitoefenen van agrarische kinderopvang, het eventueel realiseren van paardenhouderij (mogelijkheid tot het houden van 15 paarden) en een kleine horeca met buitenterras erbij? Dan is dit object zeker een bezichtiging […]

Volledige omschrijving
Koop:
€ 400.000 k.k.
Status:
beschikbaar

Kenmerken

Perceeloppervlakte
6000 m²
Buitenbak
Aanwezig
Aantal paardenboxen
2

Bent u op zoek naar een locatie voor bijvoorbeeld het vestigen van een hoveniersbedrijf, het runnen van een zorgboerderij, het uitoefenen van agrarische kinderopvang, het eventueel realiseren van paardenhouderij (mogelijkheid tot het houden van 15 paarden) en een kleine horeca met buitenterras erbij? Dan is dit object zeker een bezichtiging waard! Ook is het in principe mogelijk om de huidige bestemming om te zetten naar een woonbestemming. Daarnaast is het inruilen van uw eigen woning ook bespreekbaar!

Dit voormalig agrarisch bedrijf bestaat uit een volop ruimte biedend vrijstaand woonhuis met een royale tuin, een royaal vrijstaand bijgebouw (ca. 66×25 mtr), een eenvoudige buitenbak en weiland. De voormalige stalinrichting in het bijgebouw is grotendeels verwijderd. Het bijgebouw is voor vele doeleinden geschikt. Na een bestemmingswijziging zijn er volop mogelijkheden! Het geheel is gesitueerd op een perceel van 6.000 m², op korte afstand van de bebouwde kom van Neerkant met diverse dagelijkse voorzieningen en nabij de snelweg A67 Venlo-Eindhoven. Vrij uitzicht rondom!

Prijs: bieden vanaf € 400.000,– k.k.

Het object is eventueel met meer grond te koop tot maximaal 10.070 m².

Woonhuis:
Begane grond:
De ruim opgezette ontvangsthal is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming, schoonmetselwerk wanden en een schuurwerk plafond. In de hal is de meterkast gesitueerd en een vaste trapopgang biedt toegang tot de 1e verdieping. De hal biedt verder toegang tot de woonkamer. De royale, L-vormige woonkamer geniet veel lichtinval middels grote raampartijen in de voor- en zijgevel, alsmede middels een grote schuifpui naar het (deels) overdekt terras aan de achterzijde van de woning. De woonkamer is afgewerkt met een tegelvloer voorzien van vloerverwarming, spachtelputz wanden en een stucwerk plafond. De leefkeuken biedt voldoende ruimte voor het plaatsen van een eettafel en is ingericht met een eikenhouten keukeninrichting in landelijke stijl. Deze keukeninrichting is uitgerust met een granieten werkblad, een spoelbak, inductiekookplaat, combimagnetron, een vaatwasser en een koelkast. Ook de keuken geniet veel lichtinval middels grote raampartijen, die zicht bieden op het erf en het naastgelegen bijgebouw. Het achterportaal is toegankelijk vanaf het erf en vanuit de achtertuin. Het portaal is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming, spachtelputz wanden en een schuurwerk plafond. Het portaal biedt toegang tot de keuken, de toiletruimte en de bijkeuken. De geheel betegelde toiletruimte is uitgerust met een zwevend toilet, een fonteintje en natuurlijke ventilatie. De geheel betegelde bijkeuken is voorzien van aansluitingen voor de wasapparatuur en een gootsteen.

Eerste verdieping:
De ruime overloop biedt toegang tot 4 slaapkamers en de badkamer. Een vlizotrap biedt vanaf de overloop toegang tot de bergzolder. De overloop is afgewerkt met een vinyl vloer (hout-look), schoonmetselwerk wanden en een schuurwerk plafond. Een dakkapel zorgt voor veel natuurlijke lichtinval. Slaapkamer I is voorzien van een vinyl vloer (hout-look), stucwerk wanden en een stucwerk plafond. Onder de dakschuinte zijn praktische schuifkasten gerealiseerd. Slaapkamer II is afgewerkt met een vinyl vloer, stucwerk wanden en een stucwerk plafond. Deze kamer biedt direct toegang tot de ruime zolder, op de 1e verdieping. De zolder is voorzien van een betonnen vloer, plafond van isolatiepanelen en de opstelling van de c.v.-combiketel (Nefit Ecomline HR, ca. 1998). De ruimte biedt veel bergruimte en ook de mogelijkheid tot het inrichten van een garderobekamer. De geheel betegelde badkamer is uitgerust met een ligbad (bubbelbad), een separate douchecabine, een zwevend toilet en een vaste wastafel. Een grote dakkapel aan de achterzijde van de woning zorgt voor veel lichtinval. Het plafond is afgewerkt met panelen. Slaapkamer III en IV zijn beide afgewerkt met een vinyl vloer, stucwerk wanden en een stucwerk plafond.

Tweede verdieping:
Middels vlizotrap bereikbare bergzolder.

Tuin:
De volop privacybiedende tuin is rondom de woning gelegen en grotendeels ingericht met gazon en borders met vaste beplanting. Ter plaatse van de achtergevel en de linker zijgevel zijn terrassen gesitueerd. Het terras aan de achterzijde van de woning is deels overdekt. De achtertuin is tevens voorzien van een buitenzwembad en twee duivenhokken. De duivenhokken zijn opgetrokken uit hout met een metselwerk plint. De daken zijn met pannen gedekt. De oprit en het erf zijn geheel verhard met klinkers. De oprit is afgesloten met een brede schuifpoort.

Vrijstaand bijgebouw:
Het vrijstaande, in spouw gebouwde bijgebouw (ca. 66×25 mtr.) is opgetrokken uit metselwerk met stalen spanten en het geïsoleerde dak is met asbesthoudende golfplaten gedekt. Het voorste gedeelte van het bijgebouw is ingericht met 2 opslagruimtes, een doucheruimte, toiletruimte en de c.v.-ruimte. Deze ruimtes zjin al geruime tijd niet meer in gebruik en het is dan ook niet bekend of het aanwezige sanitair en de verwarmingsinstallatie nog naar behoren functioneert. Een centrale gang biedt toegang tot de verschillende ruimtes van de voormalige stal. In sommige delen is de stalinrichting geheel verwijderd, in andere delen is deze nog aanwezig. De ruimtes zijn voorzien van een hoog plafond. Boven de centrale gang is een zolderruimte gesitueerd. Het gehele gebouw is onderkelderd met een gierput. Aan de linkerzijde van het bijgebouw is een afhang gerealiseerd. Deze afhang is ingericht als paardenstal met 2 paardenboxen en opslagruimte. De afhang is opgetrokken uit hout met stalen spanten. Het dak is met asbestvrije golfplaten gedekt. De vloer is verhard middels beton.

Buitenbak:
De eenvoudige buitenbak (ca. 30×18 mtr.) is voorzien van een zandbodem.

Weiland:
Het weiland is omheind met houten palen en schrikdraad.

Bijzonderheden:
• Inhoud woning: ca. 750 m³
• Het geheel is aangesloten op gas, water, elektra en riolering.
• De kunststof raamkozijnen zijn voorzien van dubbele beglazing.
• De raampartijen van de slaapkamers op de 1e verdieping zijn uitgerust met rolluiken. De raampartijen van de keuken zijn voorzien van screens.
• De begane grond en de badkamer op de 1e verdieping zijn voorzien van vloerverwarming.
• Op het object rust een agrarische bestemming welke na toetsing eventueel kan worden omgezet naar bijvoorbeeld een ‘’woon’’ bestemming.
• Er is een milieuvergunning aanwezig.
• Gesitueerd op een volop privacybiedende locatie met een prachtig vrij uitzicht aan de voor- en achterzijde.
• Gelegen in een natuurrijke omgeving.
• Goede bereikbaarheid vanwege de ligging nabij de snelweg A67 Venlo-Eindhoven.
• Voor verdere informatie of voor het maken van een afspraak voor een bezichtiging kunt u contact opnemen met ons kantoor te Helmond.

Bel mij voor een afspraak
Stuur mij een brochure
X

Meld je aan voor onze nieuwsbrief