Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Van Santvoort Makelaars Landelijk Wonen

Bel 0492 - 525552

of mail monique@vansantvoort.nl

Lagen-Aarleseweg 13

DE MORTEL

Deze volop ruimtebiedende vrijstaande woonboerderij is gelegen op een unieke locatie midden in de natuur met veel privacy maar toch ook alle noodzakelijke voorzieningen op fietsafstand. Aanschouw vanachter het raam of vanuit de tuin de wilde reeën! De grotendeels gerenoveerde woonboerderij beschikt o.a. over een royale woonkamer, een leefkeuken, 5 […]

Volledige omschrijving
Koop:
€ 750.000 k.k.
Status:
Beschikbaar

Kenmerken

Perceeloppervlakte
12200 m²
Buitenbak
Aanwezig
Aantal paardenboxen
2

Deze volop ruimtebiedende vrijstaande woonboerderij is gelegen op een unieke locatie midden in de natuur met veel privacy maar toch ook alle noodzakelijke voorzieningen op fietsafstand. Aanschouw vanachter het raam of vanuit de tuin de wilde reeën! De grotendeels gerenoveerde woonboerderij beschikt o.a. over een royale woonkamer, een leefkeuken, 5 slaapkamers, 3 badkamers en een aanpandige schuur. Het geheel is uitermate geschikt voor de hobbymatige paardenliefhebber door de aanwezigheid van een paardenstal met 2 paardenboxen, een buitenbak (ca. 20×40 mtr.) en rondom gelegen weiland. Maar ook de liefhebber van buiten wonen kan zijn hart ophalen in de fraai aangelegde tuin met een grote waterpartij, diverse terrassen, een voormalig bakhuisje en een verwarmd buitenzwembad. Het geheel ligt op een perceel van 12.200 m², het is eventueel mogelijk om meer grond te kopen tot maximaal: 22.200 m2.

Begane grond:
De royale ontvangsthal is in het midden van de woonboerderij gelegen en biedt dan ook toegang tot de leefkeuken, badkamer I, een toiletruimte, bijkeuken en de ouderslaapkamer op de begane grond. Een vaste trapopgang biedt toegang tot de 1e verdieping. De hal is voorzien van een donkere tegelvloer en de meterkast. De leefkeuken is ingericht met een keukeninrichting in landelijke stijl en biedt voldoende ruimte voor het plaatsen van een eettafel. De keukeninrichting in hoekopstelling is uitgerust met een granieten werkblad, een dubbele spoelbak, een 5-pits gaskookplaat, vaatwasser, een oven (Scholtes), koelkast en een combimagnetron. Diverse lades en een apothekerskast zorgen voor volop bergruimte. Daarnaast is de keukeninrichting voorzien van een bar. Een grote raampartij biedt vanuit de keuken zicht op het weiland. Met enige regelmaat kun je hier de wilde reeën in het weiland zien lopen en kun je volop vogels spotten. Puur genieten van het buiten wonen. De leefkeuken staat in directe verbinding met de royale L-vormige woonkamer, die thans is ingericht met een zit- en eetgedeelte. Het eetgedeelte is ter hoogte van de keuken gesitueerd. De woonkamer is afgewerkt met een lichte tegelvloer met vloerverwarming, stucwerk wanden en een licht, houten balken plafond. De authentieke houten gebinten van de boerderij zijn in de woonkamer zichtbaar. De vele raampartijen en openslaande deuren zorgen voor veel lichtinval en bieden een prachtig zicht op de tuin en het weiland. Een houtkachel zorgt voor extra warmte op koude dagen. Badkamer I is toegankelijk vanuit de hal en is uitgerust met een douche, een dubbele, vaste wastafel en mechanische ventilatie. De separate toiletruimte is uitgerust met een zwevend toilet, een fonteintje en natuurlijke ventilatie. De praktische bijkeuken is voorzien van aansluitingen voor de wasapparatuur, ruimte voor het plaatsen van extra witgoed en de opstelling van de c.v.-combiketel. De bijkeuken is tevens voorzien van vaste schuifkasten. De zeer fraai afgewerkte ouderslaapkamer is ruim opgezet en afgewerkt met een tegelvloer, stucwerk wanden en een stucwerk plafond met inbouwverlichting. De raampartijen zorgen voor een zee van licht in deze prettige kamer. De ouderslaapkamer beschikt over een eigen badkamer en een kleedkamer. De kleedkamer is geheel ingericht met op maat gemaakte kasten. De 2e badkamer wordt van de slaapkamer gescheiden middels een schuifdeur en is uitgerust met hoogwaardig sanitair, bestaande uit een ligbad, een inloopdouche met regendouche, een dubbele wastafel en een design radiator. In de badkamer is tevens een aansluiting voor televisie aanwezig.

1e Verdieping:
De overloop in de vorm van een corridor is voorzien van vloerbedekking en biedt toegang tot 4 slaapkamers, een 3e toiletruimte en 2 bergingen. Op de verdieping is tevens een 3e badkamer aanwezig. Slaapkamer II is afgewerkt met vloerbedekking. Ook in deze kamer zijn de sfeervolle, houten spanten zichtbaar. 3 Dakvensters zorgen voor een fraaie lichtinval. Slaapkamer II biedt direct toegang tot de 3e badkamer en de berging. De 3e badkamer is uitgerust met een ligbad, een vaste wastafel en een zwevend toilet. De separate toiletruimte is uitgerust met een zwevend toilet en een fonteintje. De berging is afgewerkt met vloerbedekking en een dakvenster zorgt voor natuurlijke lichtinval. Slaapkamer III is voorzien van een laminaat vloer en inbouwkasten. Slaapkamer IV en V zijn afgewerkt met een laminaat vloer. Op slaapkamer IV is onder de dakschuinte kastruimte gerealiseerd. Slaapkamer V is eveneens voorzien van kastruimte onder de dakschuinte, alsmede een vaste wastafel met bergmeubel.

2e Verdieping:
Middels een luik bereikbare bergzolder.

Aanpandige werkplaats:
De geheel geïsoleerde werkplaats is voorzien van een betonnen vloer en de wanden zijn met hout bekleed. Een loopdeur biedt toegang tot het erf en een vaste trap biedt toegang tot de zolder. Aanpandige schuur: De aanpandige schuur is vanaf het erf toegankelijk middels openslaande deuren en is voorzien van een betonnen vloer, metselwerk wanden en diverse schuifkasten. In de schuur is de beregeningspomp gesitueerd, welke is aangesloten op een eigen beregeningsput.

Tuin en erf:
Het perceel is toegankelijk middels een oprijlaan, welke is afgesloten middels een op afstand bedienbare poort voorzien van een intercominstallatie. De oprit biedt voldoende ruimte voor het parkeren van een trailer of aanhanger. De tuin is ingericht met een gazon, borders met vaste beplanting, volwassen bomen en buxus hagen en een grote waterpartij met een houten vlonder. In de tuin zijn diverse terrassen aanwezig, waaronder een overdekt terras ter plaatse van de waterpartij. Het sfeervolle, overdekte terras is voorzien van een tegelvloer en diverse raampartijen. Het voormalige bakhuisje is opgetrokken uit metselwerk en het dak is met pannen gedekt, wat aan de binnenzijde is betimmerd met hout. Er is een gootsteen aanwezig en elektra. Een loopdeur in de voorgevel biedt toegang tot de oprit en een loopdeur in de achtergevel biedt toegang tot het overdekt terras. In de tuin is verder een fraai aangelegd en verwarmd buitenzwembad aanwezig, wat rondom geheel betegeld is met natuursteen en omheind met een haag. Het zwembad is voorzien van een solardek en verlichting. Ook ter plaatse van het zwembad is een terras aangelegd. Een gedeelte van het perceel is ingericht als bos.

Paardenstal:
De vrijstaande paardenstal is opgetrokken uit metselwerk, de gevels zijn aan de buitenzijde bezet. Het dak is met pannen gedekt en aan de binnenzijde met hout betimmerd. De stal is ingericht met 2 paardenboxen, welke zijn voorzien van deels houten (waterbestendig triplex) en deels gegalvaniseerde voorwanden met schuifdeuren, een betonnen vloer en een buitenluik. Boven de boxen is een hooizolder gesitueerd. Er is ook een was-/poetsplaats aanwezig. De stal is vanaf het erf toegankelijk middels 2 loopdeuren.

Buitenbak:
De buitenbak (ca. 20×40 mtr.) is voorzien van een zandbodem en een houten omheining.

Weiland:
Ook het weiland is voorzien van een houten omheining.
Er is een beregeningsput (ca. 75 mtr. diep) aanwezig voor de beregening van het weiland.

Bel mij voor een afspraak
Stuur mij een brochure
X

Meld je aan voor onze nieuwsbrief