Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Van Santvoort Makelaars Landelijk Wonen

Bel 0492 - 525552

of mail monique@vansantvoort.nl

Kulbergweg 0ong

KRONENBERG

GRANDORSE gaat voor de top … GRANDORSE is dé internationale hippische hotspot in de paardenprovincie van Nederland:Limburg. In Kronenberg, in de fraaie gemeente Horst aan de Maas, staat de paardensport 100 procent centraal. De internationale top komt in dit gebied tot grote hoogte. GRANDORSE staat voor groots, grandeur, allure, kracht […]

Volledige omschrijving
Koop:
Prijs op aanvraag
Status:
beschikbaar

Kenmerken

Switch language

GRANDORSE gaat voor de top …
GRANDORSE is dé internationale hippische hotspot in de paardenprovincie van Nederland:Limburg. In Kronenberg, in de fraaie gemeente Horst aan de Maas, staat de paardensport 100 procent centraal. De internationale top komt in dit gebied tot grote hoogte. GRANDORSE staat voor groots, grandeur, allure, kracht en elegantie. Paardensporters halen binnen Grandorse het beste uit zichzelf. De prachtige beschikbare faciliteiten, aanwezige organisatiekracht van de verschillende partners en de locatie zijn een uitstekende basis voor uw hippische onderneming!

GRANDORSE is uniek! In een mooi landelijk en groen gebied van ca. 250 hectare is alles te vinden wat hippische ondernemers en paardensporters nodig hebben. Niet voor niets wordt gesproken over ‘top horse facilities’ binnen de gemeente Horst aan de Maas. Aanstormend talent én internationale top beschikken hier over een stimulerende hotspot op het hoogste niveau:
• Equestrian Centre de Peelbergen biedt uitstekende wedstrijd- en trainingsfaciliteiten in het hart van het gebied.
• Er is een ruime outdoor wedstrijdlocatie met evenemententerrein.
• Permanente trainingsfaciliteiten binnen en buiten voor diverse disciplines.
• De speciaal aangelegde ruiterpaden die aansluiten op ruiterroutes in de regio.
Hippische boulevard met commerciële voorzieningen en bedrijvigheid. Naast Equestrian Centre De Peelbergen wordt een hippische boulevard ontwikkeld. Deze ‘economische zone’ geeft ruimte aan commerciële voorzieningen, bedrijvigheid, dienstverlening en detailhandel die een directe relatie hebben met de hippische sector. Deze complete hippische boulevard vult de totaalbeleving aan en biedt alles aan voor paard en ruiter. Er zijn diverse kavels te koop met een variabele omvang. Op het wedstrijdterrein en de evenementenzone worden jaarlijks vele grote wedstrijden en evenementen georganiseerd, voor alle takken van de paardensport zoals dressuur, springen, eventing, fokkerij, voor iedereen wat wils!

GRANDORSE beschikt dus over een uniek vestigingsklimaat!

GRANDORSE is de plek voor úw hippische onderneming …
Wat nog mooier is: GRANDORSE biedt – in het noordelijke gedeelte – ook plek aan úw paardenhouderij, trainingsstal, handelsstal, privéstal etc.. Dit alles in een groen gebied met landelijke uitstraling. Het paard staat hier werkelijk centraal. U kunt uw terrein vrij inrichten, uiteraard met respect voor landschap en omgeving. Er zijn besloten kavels in bosrijke omgeving en open landschapskamers met een typisch Nederlands agrarisch karakter.
Zo komen zowel (top)sporters als liefhebbers volop aan hun trekken. De bebouwing van de ca. 10 kavels met paardenhouderijen gaat GRANDORSE tot een gebied maken dat je nergens anders vindt.

Wij bieden voor u aan 10 kavels voor uw paardenhouderij:
1. De kavels variëren van een grootte van 3 tot circa 6 ha en liggen in een landelijk gebied waar veel ruimte is
voor de natuur.
2. Kavels 1(a) tot en met 4(a) zijn gelegen in een typisch open agrarisch landschap met wijds uitzicht. De kavels
worden omsloten door houtwallen en groensingels.
3. Kavels 5 tot met 10, de ‘boskamers’ liggen verscholen in een bosrijke omgeving. De kavels hebben een besloten
karakter en gaan op in de natuur.
4. De kavels mogen voor 30% bebouwd en/of verhard worden. Een groene en landelijke uitstraling is bepalend voor
de u uitstraling en de allure van het gebied.
5. De kavels geven zeer veel ruimte voor paardenhouderijen van 30 tot circa 100 stallen
6. Bij de ontwikkeling van de kavels is ruimte voor eigen inbreng, het aanbrengen van een persoonlijke touch waarbij
aansluiting wordt gezocht bij de karakteristieken van het landschap.
7. Het toepassen van bijzondere architectuur wordt toegejuicht. Wij bieden u mogelijkheid om een uniek en apart
plan werkelijkheid te laten worden.
8. Alle kavels zijn direct aangesloten op ruiterpaden Via deze ruiterpaden is Equestrian Centre de Peelbergen per
paard goed te bereiken.

De kavels mogen naar eigen inzicht ingericht worden. Er is veel vrijheid in de kavel indeling. Het gehele kavel mag benut worden voor de ontwikkeling van uw paardenhouderij. Bebouwing hoeft niet geclusterd te worden op 1 bouwvlak. Daarvoor in de plaats gebruiken we de 30% regeling. 30% van de kavel mag worden bebouwd en/of verhard. Bij een kavel van 3ha geldt een minimaal oppervlak van 1ha wat bebouwd en/of verhard kan worden. Hierbij dient de bestaande natuur gerespecteerd te worden en zijn er gebieden aangewezen voor nieuwe natuur. Op de kavels zijn volop mogelijkheden om uw hippisch bedrijf te ontwikkelen er wordt ruimte geboden voor o.a.
• riante rijhal
• ruime buitenpiste
• bedrijfswoning
• groomverblijf
• gastenverblijf
• galoppeerbaan
• stapmolen, longeercirkel en/of aquawalker
• alle overige noodzakelijke voorzieningen voor u en uw paard.

De hippische boulevard is economische zone die ruimte geeft aan commerciële en dienstverlenende bedrijven die een directe relatie hebben met de hippische sector. De boulevard is ruim en groen van opzet. Er zijn diverse kavels variërend van omvang te koop. Wij spelen graag in op uw vraag. De kavels mogen voor 30% bebouwd worden, de overige ruimte is voor een groene invulling en parkeergelegenheden. De kavels liggen op loopafstand van Equestrian Centre de Peelbergen en hebben direct zicht op wedstrijdlocatie. Deze unieke zichtlocaties voor uw onderneming vallen op tijdens de vele evenementen en grootschalige wedstrijden die jaarrond worden georganiseerd.
Bij de ontwikkeling van deze kavels gaan wij voor maatwerk. Internationale allure en een uitstraling die past in het bestaande landelijke hippische gebied zijn hierbij in evenwicht.
Om u een goed beeld te geven van de mogelijkheden zijn er een 3D- animatie en inspiratieboek opgesteld waarin een wensbeeld is omschreven van de mogelijke inrichting van de kavels voor de paardenhouderijen en de hippische boulevard. De 3D- animatie is te vinden op www.grandorse.com en www.vansantvoortlandelijkwonen.nl

GRANDORSE ligt centraal in Europa binnen een regio waar de internationale hippische sprot zich goed gevestigd heeft. Duitsland en België liggen op korte afstand en Grandorse is prima te bereiken via de diverse snelwegen en po die manier zijn meerdere grote en wat kleinere luchthavens binnen handbereik die Europa en de wereld dichterbij brengen:
• Eindhoven Airport;
• Kempen Airport (Budel);
• Flughafen Weeze;
• Düsseldorf Airport;
• Maastricht Aachen Airport;
• Schiphol;
• Antwerpen/Brussel.
GRANDORSE is prima bereikbaar, over de weg en door de lucht!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor te Helmond, tel. 0492-52 55 52 of per e-mail: monique@vansantvoort.nl.

Bel mij voor een afspraak
Stuur mij een brochure
X

Meld je aan voor onze nieuwsbrief