Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Van Santvoort Makelaars Landelijk Wonen

Bel 0492 - 525552

of mail monique@vansantvoort.nl

Kempkensberg 50

YSSELSTEYN

Deze vrijstaande woning met 2 multifunctionele bijgebouwen is op een fraaie, vrij gelegen locatie in het buitengebied van Ysselsteyn gesitueerd. Deze locatie biedt mogelijkheden voor het oprichten van een paardenhouderij en dat op slechts 15 minuten rijden van Equestrian Centre de Peelbergen! Dit goed onderhouden geheel is gesitueerd op een […]

Volledige omschrijving
Koop:
€ 495.000 k.k.
Status:
verkocht onder voorbehoud

Kenmerken

Perceeloppervlakte
5000 m²

Deze vrijstaande woning met 2 multifunctionele bijgebouwen is op een fraaie, vrij gelegen locatie in het buitengebied van Ysselsteyn gesitueerd. Deze locatie biedt mogelijkheden voor het oprichten van een paardenhouderij en dat op slechts 15 minuten rijden van Equestrian Centre de Peelbergen! Dit goed onderhouden geheel is gesitueerd op een perceel van 5.000 m2, uitbreiding is mogelijk tot maximaal 3.16.30 ha.

INDELING:
Woonhuis:
Begane grond:
De ruim opgezette ontvangsthal is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming, schoonmetselwerk wanden en een houten schroten plafond. De hal biedt toegang tot de woonkamer, keuken, slaap-/werkkamer en het toilet. Een vaste trapopgang met vide biedt toegang tot de 1e verdieping. De in 2010 vernieuwde toiletruimte is ingericht met een zwevend toilet en fonteintje. De slaap-/werkkamer op de begane grond is ingericht met drie vaste kasten en afgewerkt met een laminaatvloer, deels schoonmetselwerk en deels stucwerk wanden en een houten schroten plafond. Deze kamer is uiteraard voor meerdere doeleinden geschikt. De ruime, L-vormige woonkamer is te bereikbaar vanuit de hal en de keuken. De woonkamer geniet veel lichtinval middels grote raampartijen. De woonkamer is ingericht met een zit- en eetgedeelte en een sfeervolle open haard completeert het geheel. De ruimte is afgewerkt met een tegelvloer met vloerverwarming, stucwerk wanden en een stucwerk plafond. De fraai afgewerkte leefkeuken is voorzien van een houtstructuur keukenblok met granieten aanrechtblad in hoekopstelling (bouwjaar ca. 2010). De inbouwapparatuur bestaat uit een afzuigkap, keramische kookplaat, combi-oven, koelkast en vaatwasser. De ruimte is afgewerkt met een tegelvloer, stucwerkwanden en een stucwerk plafond. Vanuit de keuken is de bijkeuken/ achterportaal bereikbaar, deze is voorzien van aansluitingen ten behoeve van was-en droog apparatuur. De praktische kelder is voorzien van een tegelvloer, schoon metselwerk wanden en een stucwerkplafond. De opstelling van de cv-ketel bevindt zich hier. De geheel betegelde badkamer is uitgerust met een douche, vaste wastafel en designradiator.

1e Verdieping
De overloop biedt toegang tot de 4 slaapkamers en een badkamer. De vier slaapkamers, allen van ruime afmetingen, zijn afgewerkt met een laminaatvloer, schoonmetselwerk wanden en een houtenschroten plafond. Twee slaapkamer zijn voorzien van een vaste kast. De badkamer is voorzien van een ligbad, toilet en vaste wastafel. De badkamer is afgewerkt met een tegelvloer, betegelde wanden en een houten schroten plafond.

2e verdieping:
De 2e verdieping is bereikbaar via een vlizotrap vanuit de garage. De ruimte is ingericht als bergzolder.

Tuin en erf:
De woning is aan de voorzijde voorzien van een fraai aangelegde voortuin. Ook aan de achterzijde heeft u de beschikking over een draai aangelegde groene achtertuin. De tuin is voorzien van een gazon met diverse borders. In de achtertuin bevindt zich tevens een groot tuinhuis met overdekt terras. Aan de zijkant van de woning is een ruime oprit met parkeerplaats voor meerdere auto’s en een doorgang naar de diverse bijgebouwen gesitueerd.

Bijgebouwen:
Garage:
Aangebouwd aan de woning bevindt zich een garage. De garage is voorzien van een elektrisch bedienbare kanteldeur. Middels een vlizotrap is de zolder bereikbaar.

Loods (ca. 525 m2):
De loods (uit ca. 1978) is opgetrokken metselwerk, voorzien van asbesthoudende golfplaten, Dupanel dakisolatie, stalen spanten en een beklinkerde vloer. De stal is voorzien van een aanbouw (ca. 20 m2). De putten onder de loods zijn dicht gestort.

Werkplaats (ca. 174 m2):
De werkplaats (uit ca. 1980) is opgetrokken uit metselwerk, voorzien van asbesthoudende golfplaten en stalen spanten. De werkplaats is niet geïsoleerd. De ruimte is voorzien van een tegelvloer en een elektrisch bedienbare roldeur. Tevens is er een afhang met open front en zolder aanwezig.

Bijzonderheden:

• Het object is aangesloten op water, elektra en drukriolering.
• Bouwjaar van de woning is ca. 1980.
• Op de woning rust de bestemming ‘’agrarisch’’.
• Er is geen milieuvergunning meer aanwezig.
• Er bevindt zich een kruipruimte onder de woning.
• Er is een alarminstallatie aanwezig.
• Het dak is met dunne isolatie platen geïsoleerd.
• De woonkamer, keuken en 1e verdieping zijn voorzien van handbediende, ingebouwde rolluiken.
• De ramen op de 1e verdieping zijn voorzien van enkel glas.
• De nog aanwezige mestputten zijn gevuld met puin en zand.
• Het erf is geheel verhard.
• Er zit een schouwplicht op de sloot.
• Het pad rechts is in eigendom van het waterschap.
• Er is een beregeningsput aanwezig.
• Voor verdere informatie of voor het maken van een afspraak voor een bezichtiging kunt u contact opnemen met ons kantoor te Helmond.

Bel mij voor een afspraak
Stuur mij een brochure
X

Meld je aan voor onze nieuwsbrief