Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Van Santvoort Makelaars Landelijk Wonen

Bel 0492 - 525552

of mail monique@vansantvoort.nl

Hollander 7

HEYTHUYSEN

Op een perceel bijna 1,5 ha. is dit multifunctionele agrarische object gesitueerd, bestaande uit een vrijstaand woonhuis, twee grote bijgebouwen, een buitenbak en weiland. De woning is voorzien van prettige leefruimtes en geniet rondom vrij uitzicht. Dit object is voor meerdere doeleinden geschikt, maar biedt zeker ook mogelijkheden voor het […]

Volledige omschrijving
Koop:
€ 450.000 k.k.
Status:
verkocht onder voorbehoud

Kenmerken

Perceeloppervlakte
14975 m²
Buitenbak
Aanwezig
Aantal paardenboxen
8

Op een perceel bijna 1,5 ha. is dit multifunctionele agrarische object gesitueerd, bestaande uit een vrijstaand woonhuis, twee grote bijgebouwen, een buitenbak en weiland. De woning is voorzien van prettige leefruimtes en geniet rondom vrij uitzicht. Dit object is voor meerdere doeleinden geschikt, maar biedt zeker ook mogelijkheden voor het oprichten van een hippische accommodatie. Equestrian Centre de Peelbergen, Tops International Arena en diverse bekende sport- en handelsstallen zijn binnen een half uur bereikbaar.

INDELING:
Woonhuis:
Begane grond:
De hal is afgewerkt met een natuurstenen tegelvloer, schoonmetselwerk wanden en een panelen plafond. De garderobe nis, meterkast en trap naar de eerste verdieping zijn in de hal gesitueerd. De geheel betegelde toiletruimte is uitgerust met een zwevend toilet, fonteintje en mechanische ventilatie. De ouderslaapkamer staat in directe verbinding met de badkamer, de badkamer is ook vanuit de woonkamer bereikbaar. De slaapkamer is voorzien van een vinylvloer, behangen wanden en een stucwerk plafond. De geheel betegelde badkamer is uitgerust met een douche en wastafel met meubel. Het plafond is uitgevoerd met kunststof schroten. De L-vormige woonkamer is afgewerkt met een natuurstenen tegelvloer, schoonmetselwerk wanden en een panelen plafond met sierlijsten. De houtkachel voorzien de ruimte van extra warmte en sfeer. De kamer geniet veel lichtinval middels de grote raampartijen. De woonkeuken is voorzien van een tegelvloer, deels betegelde wanden en een stucwerk plafond. De hoekinrichting is uitgerust met een koelkast, magnetron, oven, inductiekookplaat, granieten werkblad en 1 ½ spoelbak. Er is een close-in boiler (ca. 2017) aanwezig voor warm water. De deels betegelde bijkeuken is uitgerust met aansluitingen voor wasapparatuur en een werkblad met spoelbak. De royale provisiekast is geheel betegeld en voorzien van meerder schappen. Via een loopdeur in de bijkeuken is het erf bereikbaar.

Via een loopdeur is vanaf het erf de cv-ruimte bereikbaar. Hierin bevind zich de Nefit Excellent Ecomline Hr. (ca. 2002) cv-ketel en unit van de vloerverwarming zich. Tevens biedt deze ruimte middels een luik toegang tot de kruipruimte. De inpandige garage is voorzien van een betonvloer, metselwerk wanden en een geïsoleerd plafond. Openslaande deuren en een loopdeur bieden toegang tot het erf. Er is een geheeld betegelde toiletruimte met toilet gesitueerd.

1e verdieping:
De overloop is voorzien van vloerbedekking, stucwerk wanden en een panelen plafond. De 2 inbouwkasten bieden veel bergruimte. De geheel betegelde badkamer is uitgerust met een ligbad met douchescherm, toilet, wastafel met meubel en een dakvenster. Het plafond is afgewerkt middels houten schroten. Beide slaapkamer zijn afgewerkt middels vloerbedekking, behangen wanden en een stucwerk plafond. Er is bergruimte onder de dakschuinte aanwezig. De ramen in beide slaapkamers zijn voorzien van een hor.

Bijgebouwen:
Schuur 1:
De schuur is opgetrokken uit metselwerk, voorzien van stalen spanten en asbestvrije golfplaten. De schuur in verdeeld in 3 delen. Het eerste deel van de schuur betreft een overkapping met openslaande deuren in de voorgevel. De ruimte is voorzien van een beklinkerde vloer. De overkapping biedt middels een loopdeur toegang tot de werkplaats. Deze is afgewerkt met een betonvloer, metselwerk wanden en een houten balkenplafond. Er is een aansluiting voor krachtstroom aanwezig. Het tweede deel van de schuur is ingericht als stallingsruimte en is voorzien van een betonvloer en open front. Het derde deel van de schuur is voorzien van 6 paardenboxen. Drie van de stallen zijn voorzien van deels kunststof en deels gegalvaniseerde voorwanden, de andere drie zijn voorzien van deels hardhouten en deels galvaniseerde voorwanden. De stallen zijn allen voorzien van schuifdeuren, betonnen achterwanden en een betonvloer. Aan de rechterzijde is boven de stallen een hooizolder gesitueerd. Middels stalen schuifdeuren is het erf bereikbaar.

Schuur 2:
De 2e schuur is opgetrokken uit metselwerk en voorzien van een asbesthoudend golfplaten dak met lichtkoepel in de nok. De voor en zijgevel zijn met hout bekleed, de spanten zijn tevens in hout uitgevoerd. De betonvloer is deels nog voorzien van roosters met putten eronder. Deze schuur is tevens in 2 delen gesplitst. In het eerste gedeelte zijn 2 paardenboxen gesitueerd, deze zijn voorzien van schuifdeuren en deels kunststof, deels gegalvaniseerde voorwanden.
De overig ruimte is nog gedeeltelijk voorzien van de oude stalinrichting. Tevens is een poetsplaats gerealiseerd. Het 2e deel van schuur is middels een loopdeur in de voorgevel bereikbaar. Er zijn diverse hondenkennels in de ruimte gesitueerd.

Overig:
Mestplaat:
De mestplaat die op het erf is gesitueerd is voorzien van een betonvloer en betonnen wanden.

Buitenbak:
De met hekwerk omheinde buitenbak (ca 70 x 25 mtr) is voorzien van een zandbodem. Er is geen drainage aanwezig. Middels een handbediende poort is de buitenbak vanaf de weg bereikbaar.

Hondenkennels:
Er zijn diverse hondenkennels op het erf gerealiseerd.

Tuin en erf:
Het gehele terrein is omheind met hekwerk en afgesloten middels 3 handbediende openslaande poorten. Het erf is deels beklinkerd en deels verhard met beton. De tuin is voorzien van een gazon met vaste bomen en planten.
Rondom het verharde terrein zijn diverse weilanden gesitueerd, deze zijn middels handbediende openslaande poorten met elkaar verbonden. Tevens is er een vijver gerealiseerd.

Bijzonderheden:
• De woonoppervlakte bedraagt: 172 m2.
• De inhoud van de woning is: 562 m3.
• De woning is voorzien van een IBA-systeem
• De woning is niet aangesloten op het riool.
• De ramen zijn voorzien van dubbel glas en houten kozijnen.
• De ramen zijn voorzien van rolluiken, deels elektrisch en deels handbediend.
• Er is vloerverwarming in de gang en de woonkamer aanwezig.
• Er is een pomp in de tuin aanwezig, geen beregeningsinstallatie.
• De verdiepingsvloer is uitgevoerd in beton.
• Glasvezel aanvraag is reeds ingediend.
• Er is een propaantank in de tuin gesitueerd.
• Op het object rust de bestemming ‘’agrarisch’’.
• Er is geen milieuvergunning meer aanwezig.
• Voor verdere informatie of voor het maken van een afspraak voor een bezichtiging kunt u contact opnemen met ons kantoor te Helmond.

Bel mij voor een afspraak
Stuur mij een brochure
X

Meld je aan voor onze nieuwsbrief