Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Van Santvoort Makelaars Landelijk Wonen

Bel 0492 - 525552

of mail monique@vansantvoort.nl

Hindert 4

ASTEN

Dit knusse, karakteristieke vrijstaande, woonhuis is gelegen aan een doodlopend straatje en geniet veel rust en privacy. De woning is voorzien van prettige leefruimtes. De zeer royale, vrijstaande schuur kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt. De tuin is rondom de woning gelegen en is eventueel geschikt voor het hobbymatig houden […]

Volledige omschrijving
Koop:
€ 400.000 k.k.
Status:
Verkocht onder voorbehoud

Kenmerken

Perceeloppervlakte
3140 m²

Dit knusse, karakteristieke vrijstaande, woonhuis is gelegen aan een doodlopend straatje en geniet veel rust en privacy. De woning is voorzien van prettige leefruimtes. De zeer royale, vrijstaande schuur kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt. De tuin is rondom de woning gelegen en is eventueel geschikt voor het hobbymatig houden van dieren.

INDELING:
Woonhuis:
Begane grond:
De oorspronkelijke voordeur biedt direct toegang tot de woonkamer. De woonkamer is voorzien van een kurkvloer, stucwerk wanden, een houten schroten plafond en een schouw. De meterkast is in de woonkamer gesitueerd. Het portaal is afgewerkt met een tegelvloer, stucwerk wanden en een houten schroten plafond. Er is een ruime trapkast met diverse schappen aanwezig. De keuken is voorzien van een keukeninrichting in wandopstelling (ca. 2013), deze is uitgerust met een kunststof werkblad, spoelbak, keramische kookplaat en een koelkast. De keuken is afgewerkt met een kurkvloer, de wanden zijn deels betegeld en deels voorzien van lambrisering. Het plafond is voorzien van houten schroten. De naastgelegen, aangebouwde (hobby)ruimte is voorzien van een tegelvloer, betimmerde wanden en een geïsoleerd dak. Er zijn aansluitingen voor wasapparatuur, een wastafel en een loopdeur naar het erf aanwezig. Tevens is zijn er geaarde elektra-aansluitingen aanwezig.
De cv-ruimte is vanuit de hobbyruimte bereikbaar. Deze ruimte is voorzien van een tegelvloer en betimmerde wanden. Een koekoek zorgt voor natuurlijke ventilatie en een entresol biedt extra bergruimte. De geheel betegelde toiletruimte is uitgerust met een zwevend toilet, fonteintje en natuurlijke ventilatie. De slaapkamer op de begane grond is afgewerkt met een laminaat vloer, stucwerk wanden en een houten schroten plafond. De naastgelegen kamer kan worden ingericht als werkkamer of kleedruimte en biedt direct toegang tot de badkamer. De kamer is voorzien van een kurkvloer, schoonmetselwerk wanden en een panelen plafond. De geheel betegelde badkamer is uitgerust met elektrische vloerverwarming, wastafel, zwevend toilet en inloopdouche. De badkamer is in 2016 gedeeltelijk vernieuwd.

1e Verdieping
De gehele verdieping is voorzien van vloerbedekking en een kunststof schroten plafond. De drie ruime slaapkamers zijn opgetrokken met zachtboard tussenwanden. De houten gebinten en authentieke paneeldeuren geven de kamers sfeer.
De zolder is voorzien van een houten vloer, metselwerk wanden en eterniet dakbeschot.

Tuin en erf:
Het erf rondom de woning en de schuur is gedeeltelijk verhard en grotendeels omheind met een coniferenhaag. De tuin is ingericht met volwassen bomen, vaste planten, diverse gazons en borders met bloemen.

Bijgebouwen:
Het knusse tuinhuisje is opgetrokken uit hout, voorzien van een tegelvloer en diverse raampartijen.
De royale, vrijstaande schuur is opgetrokken uit betonelementen met houten spanten en een asbesthoudend, golfplaten dak. De vloer is deels verhard met betontegels en deels met grind.
Middels een eenvoudige wand is de loods in 2 delen gesplitst, het 2e deel is ingericht als werkplaats.

Bijzonderheden:
• Inhoud: ca. 577 m³.
• Woonoppervlakte: ca. 153 m2.
• Het bouwjaar van de woning is ca. 1905
• De rieten kap is 2 jaar geleden voor het laatst onderhouden.
• De vloer in de woonkamer en slaapkamer is geïsoleerd.
• De muren zijn gedeeltelijk geïsoleerd.
• De begane grond is grotendeels voorzien van dubbele beglazing.
• De woning is gelegen in een doodlopende straat.
• De woning is aangesloten op gas, water, elektra en riolering.
• Er is een septic-tank aanwezig, deze functioneert niet meer.
• Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor te Helmond.

Bel mij voor een afspraak
Stuur mij een brochure
X

Meld je aan voor onze nieuwsbrief