Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Van Santvoort Makelaars Landelijk Wonen

Bel 0492 - 525552

of mail monique@vansantvoort.nl

Boomgaarddreef 26

STAD AAN 'T HARINGVLIET

Complete hippische accommodatie met fraai woonhuis gelegen op een perceel van ruim 3,6 ha. De hippische accommodatie bestaat onder andere uit een royale rijhal met binnenbak, 24 paardenstallen, diverse was-en poetsplaatsen en een kantine. Daarnaast is het perceel ingericht met een vrijstaande schuur met 8 paardenstallen, overdekte longeercirkel, overdekte stapmolen, […]

Volledige omschrijving
Koop:
Prijs op aanvraag
Status:
beschikbaar

Kenmerken

Perceeloppervlakte
36533 m²
Buitenbak
Aanwezig
Binnenbak
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Longeercirckel
Aanwezig
Aantal paardenboxen
32

Complete hippische accommodatie met fraai woonhuis gelegen op een perceel van ruim 3,6 ha. De hippische accommodatie bestaat onder andere uit een royale rijhal met binnenbak, 24 paardenstallen, diverse was-en poetsplaatsen en een kantine. Daarnaast is het perceel ingericht met een vrijstaande schuur met 8 paardenstallen, overdekte longeercirkel, overdekte stapmolen, 2 buitenrijbanen, diverse paddocks en weides en een werkplaats voor hoefsmid en veterinair. De fraaie woning is voorzien van prettige leefruimtes. Het geheel is aan het einde van een doodlopende straat gelegen waardoor er voldoende privacy is en doch zijn diverse alledaagse voorzieningen gemakkelijk bereikbaar.

Inruil voor kleinere accommodatie (15-20 stallen) met binnenbak of vergunning voor binnenbak is mogelijk.

INDELING:
Woonhuis:
Begane grond:
De entree is voorzien van een marmeren tegelvoer, stucwerk wanden en een stucwerk plafond. De meterkast en toegang tot de kelder met daarin de watermeter zijn in de hal gesitueerd. De riante woonkamer is uitgerust met een marmeren tegelvloer met vloerverwarming, stucwerk wanden en een stucwerk plafond met inbouwverlichting. De kamer geniet veel lichtinval en middels de elektrische haard ook van extra warmte en sfeer. De serre met doorgang vanuit de woonkamer is voorzien van een houten vloer, glazen wanden en een lichtdoorlatend dak. Middels een schuifpui is het terras met houten vlonders bereikbaar. Vanuit de woonkamer is een geheel betegelde toiletruimte met zwevend toilet, fonteintje en design radiator bereikbaar. Daarnaast is een geheel betegelde wasruimte gesitueerd. De royale 2e serre is afgewerkt met een marmeren vloer, raampartijen rondom (voorzien van screens) en een lichtdoorlatend dak met elektrische zonneluifel. De woonkeuken is voorzien van een hoekinrichting welke is uitgerust met een kunststof werkblad, inductie kookplaat, 2 koelkasten waarvan 1 Amerikaanse, vaatwasser, oven, 1 ½ spoelbak en veel kastruimte. Middels openslaande deuren is de inrit aan de voorzijde van de woning bereikbaar. In de keuken is de cv-ketel netjes afgewerkt in een inbouwkast. De keuken is voorzien van een marmeren tegelvloer met vloerverwarming. De slaapkamer/ kantoorruimte die naast te keuken is gelegen kan voor diverse doeleinden worden ingericht. De kamer is ingericht middels een houten vloer, behangen wanden en een stucwerk plafond. De kamer is tevens voorzien van inbouwkasten. Vanuit de kamer is een berging met diverse schappen en een berging met daarin een eenvoudig keukenblok en toiletruimte gesitueerd. De ruimte met het keukenblok kan tevens worden ingericht als
badkamer zodat het geheel gebruikt kan worden als groom-/ stagiaire verblijf.

1e verdieping:
De overloop is voorzien van een houten vloer, behangen wanden en een gipsplaten plafond. De geheel betegelde badkamer is uitgerust met een zwevend toilet, douche en wastafel met meubel. De badkamer is voorzien van een systeemplafond.
De 1e slaapkamer is afgewerkt met vloerbedekking, behangen wanden en een deels houten balken en deels gipsplaten plafond. Er is een inbouwkast met schuifdeuren aanwezig. De kamer is eventueel te splitsen. De 2e slaapkamer is ingericht met op maat gemaakte kasten. De kamer is afgewerkt met een laminaatvloer, behangen wanden en een gipsplaten plafond. Middels de royale dakkapel geniet de kamer veel lichtinval.

Tuin en erf:
De tuin is voorzien van een terras met houten vlonders, gazon en diverse soorten vaste planten, struiken en bomen. Het erf is grotendeels beklinkerd en is afgesloten met een elektrische poort met intercomsysteem.

Hippische accommodatie:
Rijhal:
De hal is opgetrokken uit metselwerk en voorzien van stalen spanten en een deels lichtdoorlatend dak. De kantine is voorzien van een tegelvloer, stucwerk wanden en een stucwerk plafond. Grote raampartijen bieden zicht op de rijbaan. In de kantine is een bar met kastruimte en een spoelbak aanwezig en een 2e werkblad. Vanuit de kantine is de dekenruimte/ opslag bereikbaar. Vanuit deze ruimte is middels een loopdeur het erf bereikbaar. Naast de kantine is een geheel betegelde toiletruimte met toilet en fonteintje aanwezig. Daarnaast is de berging met groepenkast gesitueerd. De binnenbak (ca 20 x 40 mtr.) is voorzien van een hardhouten kering, Agterberg bodem en een spiegelwand op de korte zijde. Aan de voorzijde is middels grote schuifdeuren is opslag en het erf bereikbaar. Rondom de binnenbak zijn in totaal 24 paardenboxen gelegen. Aan de ene zijde 10 en de andere zijde 14. De boxen zijn ca 3,5 x 3,5 mtr groot en voorzien van deels hardhouten, deels gegalvaniseerde voorwanden, metselwerk tussen en achterwanden, buitenluiken en contact luiken. Er is een rondpompsysteem op de drinkbakken aangesloten. Aan de achterzijde van de hal zijn in totaal 2 wasplaatsen, 2 poetsplaatsen en 2 solariums aanwezig. Allen zijn de ruimtes voorzien van een betonvloer en metselwerk wanden. De wasplaatsen zijn uitgerust met warm en koud water. De ruime zadelkamer is uitgerust met verwarming en elektra. De ruimte is afgewerkt met en betonvloer, metselwerk wanden en een systeemplafond. In de voorzijde van de hal bevindt een opslagruimte voor hooi/ stro en werktuigen. Tevens is er een werkplaats en bergzolder aanwezig. De bergzolder is met een vaste trap bereikbaar.

Schuur:
In de losstaande stal welke opgetrokken is uit stalen spanten, een geïsoleerd dak en een betonvloer, zijn 8 paardenboxen aanwezig. Deze zijn voorzien van deels hardhouten en deels gegalvaniseerde voorwanden. De voorwanden kunnen volledig opengedraaid worden, tevens kunnen zijn de stallen voorzien van schuifdeuren. De tussen en achterwanden zijn voorzien van metselwerk. De stal is aan de voorzijde met een schuifdeur bereikbaar en in de achtergevel middels een loopdeur.

Schuur:
De vrijstaande schuur is voorzien van aansluitingen voor industriële wasapparatuur.

Longeercirkel:
De longeercirkel (Molenkoning, ca 2009) is voorzien van stalen spanten, windbreekgaas en een Agterberg bodem. De cirkel heeft een diameter van 20 meter.

Stapmolen:
De nieuwe 6-paardsstapmolen (december 2018) is voorzien van stalen spanten, deels windgaas en rubberen matten met zand.

Buitenbak 2x
Beide buitenbakken zijn voorzien van een Agterbergbodem. De bakken zijn respectievelijk 20 x 40 mrt. en 20 x 60 mrt. groot.

Werkruimte smid/ dierenarts:
De vrijstaande werkruimte is voorzien van een betonvloer en metselwerk wanden. De ene berging is voorheen in gebruik geweest als laboratorium. De andere berging is geheel betegeld en uitgerust met een eenvoudig keukenblok.

Weilanden/ paddocks:
Er zijn 6 zandpaddocks aanwezig waarvan er 2 als hengstenpaddock gebruikt kunnen worden door de dubbele omheining. Daarnaast zijn er nog 2 graspaddocks en 8 weides aanwezig.

Appartement:
Het royale appartement is aan de achterzijde van de hal, boven de stallen gelegen en is bereikbaar middels een trap aan de buitenkant van het gebouw.

De hal biedt toegang tot de keuken. Het gehele appartement is afgewerkt middels een houtenvloer, behangen wanden en een systeemplafond. In de woonkamer en de slaapkamer is kastruimte onder de dakschuinte gesitueerd. De keuken is uitgerust met een eenvoudige wandinrichting.

De geheel betegelde badkamer is uitgerust met een toilet, wastafel, douche en radiator.

Bijzonderheden:
• De woning is voorzien van kunststof kozijnen en dubbele beglazing.
• De inhoud van de woning bedraagt: 470 m3.
• De verdiepingsvloer van de woning is uitgevoerd in hout.
• De openslaande deuren in de keuken zijn voorzien van rolluiken.
• Er is mechanische ventilatie in de grote rijhal aanwezig.
• Voor verdere informatie of voor het maken van een afspraak voor een bezichtiging kunt u contact opnemen met ons kantoor te Helmond.

Bel mij voor een afspraak
Stuur mij een brochure
X

Meld je aan voor onze nieuwsbrief