Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Van Santvoort Makelaars Landelijk Wonen

Bel 0492 - 525552

of mail monique@vansantvoort.nl

Alvershool 15

NUENEN

Een fraai object voor de hobbymatige paardenliefhebber of voor een hobbyist! Op een prachtige vrij gelegen locatie in het buitengebied van Nuenen gelegen sfeervolle vrijstaande woning met diverse karakteristieke elementen en volop leefruimte. Het perceel van maar liefst 4.252 m² is verder ingericht met een multifunctioneel vrijstaand bijgebouw, wat thans […]

Volledige omschrijving
Koop:
€ 675.000 k.k.
Status:
Verkocht

Kenmerken

Perceeloppervlakte
4252 m²

Een fraai object voor de hobbymatige paardenliefhebber of voor een hobbyist!

Op een prachtige vrij gelegen locatie in het buitengebied van Nuenen gelegen sfeervolle vrijstaande woning met diverse karakteristieke elementen en volop leefruimte. Het perceel van maar liefst 4.252 m² is verder ingericht met een multifunctioneel vrijstaand bijgebouw, wat thans is ingericht als werkruimte, opslagruimte en paardenstal, alsmede een buitenbak en een paddock. Het centrum van Nuenen met alle dagelijkse voorzieningen is op slechts een paar kilometer afstand gelegen.

Woonhuis:
Begane grond:
De hal is voorzien van een leistenen vloer enl biedt toegang tot de woonkamer en de ouderslaapkamer op de begane grond. De sfeervolle ouderslaapkamer is afgewerkt met een houten vloer. In de slaapkamer is tevens de vernieuwde meterkast gesitueerd. De kamer beschikt verder over een badkamer-en-suite. De badkamer is uitgerust met een ligbad, een inloopdouche, een natuurstenen wastafel en een zwevend toilet. De badkamer is voorzien van een leistenen vloer met vloerverwarming. De ruime woonkamer geniet veel lichtinval middels diverse raampartijen en een grote erker ter plaatse van de zijgevel. De woonkamer is voorzien van een leistenen vloer met vloerverwarming, stucwerk wanden en een met hout betimmerd plafond. Een houtkachel en een gashaard zorgen voor veel sfeer en warmte. Een portaal verbindt de woonkamer met de achtergelegen leefkeuken en biedt verder toegang tot de berging, de provisiekast, de toiletruimte de wasruimte. Een afgesloten trapopgang biedt toegang tot de eerste verdieping. De verdiept gelegen provisiekast is deels betegeld. Diverse schappen zorgen voor volop bergruimte.De toiletruimte is uitgerust met een zwevend toilet , vloerverwarming en mechanische ventilatie. De wasruimte is uitgerust met aansluitingen voor de wasapparatuur, de unit voor de vloerverwarming en natuurlijke ventilatie. De eenvoudige berging is afgewerkt met een plavuizen vloer. Een loopdeur biedt toegang tot de tuin. De leefkeuken is aan de achterzijde van de woning gelegen en biedt ruimte voor het plaatsen van een grote eettafel. De sfeervolle ruimte is verder ingericht met een landelijke keukenrinrichting in U-vorm, welke is uitgerust met een natuurstenen blad, een gootsteen, een schouw met een Nobel cooker, bestaande uit een 2 kookplaten en 4 ovens en een vaatwasser. Verder is er volop bergruimte aanwezig, waaronder een servieskast. De leefkeuken is afgewerkt met een tegelvloer met vloerverwarming, schoonmetselwerk wanden en een betimmerd plafond. Een loopdeur biedt toegang tot de tuin.

Eerste verdieping:
De overloop is voorzien van een laminaat vloer. Een vlizotrap biedt toegang tot een bergzolder. De overloop biedt verder toegang tot 3 slaapkamers, de 2e badkamer en de zolder. Slaapkamer II en III zijn afgewerkt met een laminaat vloer, houten wanden en een betimmerd plafond. Slaapkamer IV is voorzien van een laminaat vloer, houten wanden en een betimmerd plafond. Deze kamer is speels ingedeeld met zicht tot in de nok van het dak. Schuifkasten onder de dakschuinte zorgen voor extra bergruimte. De badkamer is uitgerust met een douche, een vaste wastafel en een zwevend toilet. De zolder is afgewerkt met een vinyl vloer en een geïsoleerd plafond met houten spanten. Een dakvenster zorgt voor voldoende natuurlijke lichtinval. De zolder biedt toegang tot de zolderkamer.
De zolderkamer is eveneens afgewerkt met een vinyl vloer en een geïsoleerd plafond.

Tuin:
De ruime tuin is ingericht met een royaal, grotendeels overdekt terras ter plaatse van de achtergevel, vaste beplanting en beukenhagen. In de tuin is een tuinhuis gesitueerd met gepotdekselde gevels en een pannen dak. De vloer is verhard met klinkers en een loopdeur biedt toegang tot de tuin.

Bijgebouw:
Het vrijstaande bijgebouw (ca. 95 m²) is opgetrokken uit metselwerk en het geïsoleerde dak is met pannen gedekt. Het bijgebouw is momenteel verdeeld in diverse ruimtes, elk met een eigen functie. Deel I is thans in gebruik als werkruimte en vanaf het erf toegankelijk middels een loopdeur. De ruimte is voorzien van een plavuizen vloer en verder ingericht met een keukenblok. Dit gedeelte beschikt verder over een toilet-/doucheruimte, uitgerust met een toilet en douchegarnituur. Deel II is eveneens vanaf het erf toegankelijk middels een loopdeur en is momenteel ingericht als werkplaats. De werkplaats is afgewerkt met een betonnen vloer. In deze ruimte is de grondwaterpomp gesitueerd. Deel III is in gebruik als paardenstal en ingericht met 2 paardenboxen. Openslaande deuren bieden toegang tot het erf en een vaste trapopgang biedt toegang tot de royale zolder. De ruime paardenboxen beschikken over een uitloop naar buiten en zijn voorzien van deels kunststof, deels gegalvaniseerde voorwanden met schuifdeuren, metselwerk zij– en achterwanden, alsmede een deels kunststof, deels gegalvaniseerde tussenwand. De royale zolder is afgewerkt met een houten vloer en een geïsoleerd dak. De zolderkamer geniet eenzelfde afwerking.

Buitenbak:
De buitenbak (ca. 20×40 mtr.) is voorzien van een zandbodem en een houten omheining.

Paddock:
De graspaddock is omheind met hekwerk, alsmede met houten palen en lint.

Bijzonderheden:
• Inhoud woonhuis: ca. 638 m³.
• Woonoppervlakte: ca. 170 m².
• Oppervlakte bijgebouw: ca. 95 m².
• Het object is aangesloten op gas, water, elektra en riolering.
• Het woonhuis is geheel geïsoleerd; dak-, muur- en vloerisolatie.
• De houten raamkozijnen zijn voorzien van dubbele beglazing.
• Het woonhuis bevat diverse sfeervolle, karakteristieke elementen, zoals paneeldeuren.
• De begane grond is voorzien van vloerverwarming.
• Op het object rust de bestemming Wonen.

• Een uitstekend bereikbare locatie, op fietsafstand van het centrum van
Nuenen en op korte afstand van diverse uitvalswegen.

Bel mij voor een afspraak
Stuur mij een brochure
X

Meld je aan voor onze nieuwsbrief