Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Van Santvoort Makelaars Landelijk Wonen

Bel 0492 - 525552

of mail monique@vansantvoort.nl

Nieuws

11 januari 2021

Van varkensstal tot hippische accommodatie

Dat er drukte is op de huizenmarkt, dat is voor niemand wat nieuws. Ook hippische accomodaties gaan als warme broodjes over de toonbank. Het aanbod paardenpanden slinkt en de vraag naar huizen met paardenstallen wordt alsmaar groter. Als er in het aanbod van de bestaande hippische bedrijven geen geschikte woning of bedrijf bij zit voor je, dan moet je omdenken en dat is zeker mogelijk!

Het Eindhovens Dagblad schreef een artikel over de Spaanse springruiter, Lopez de la Osa Escribano. Hij kocht in Valkenswaard een oude varkensstal die met behulp van Van Santvoort Architecten omgetoverd wordt tot een vijf sterren paardenbedrijf. Lees hier het hele artikel.

Wij zijn er gespecialiseerd in om zulke trajecten te begeleiden. Het team van makelaars, adviseurs & architecten bij van Santvoort zorgt voor aankoop, tekening én aanvraag van de vergunningen. Dus terwijl het aanbod kleiner wordt en de vraag groter is het zaak om creatief te zijn. Door de stoppersregeling stoppen er veel varkenshouderijen en dat biedt mogelijkheden om op deze locaties paarden te gaan houden. Het is geen kant en klare oplossing, maar biedt wel de mogelijkheden om het toekomstige paardenobject te optimaliseren en naar eigen hand te zetten. Benieuwd geworden of er mogelijkheden voor jou zijn? Neem hier contact met ons op.

Terug naar overzicht

Van Santvoort Makelaars Landelijk Wonen

De specialist in het aanbieden van hoogwaardige, hippische objecten. Of het nu gaat om het aan- of verkopen van een complete manege of het laten taxeren van uw weidegronden, van Santvoort Makelaars Landelijk Wonen is de meeste geschikte partij om dit voor u op te pakken. Niet alleen zijn we bekend met het kopen en verkopen van vastgoed. We hebben ook ervaring en kennis in de hippische wereld. Paarden en hun woon-, leef- en werkomgeving zijn voor ons passie.

Aanbevelenswaardig! Zeer prettig contact, altijd behulpzaam. Kennis van de markt en de service zijn uitstekend!

Bekijk alle referenties
X

Meld je aan voor onze nieuwsbrief