Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Van Santvoort Makelaars Landelijk Wonen

Bel 0492 - 525552

of mail monique@vansantvoort.nl

Nieuws

28 april 2018

Van Santvoort Makelaars-amazone Mel Thijssen kampioen junioren

Mel Thijssen, sponsoramazone van Van Santvoort Makelaars mag zich vanaf vandaag Nederlands kampioen junioren noemen. Ze won het prestigieus springkampioenschap in Mierlo met Cartolana (v. Cartogran).

De finale van de Junioren werd vanmiddag als eerste verreden op Concours Hippique Mierlo, waar Dirk van Santvoort voorzitter van is. Negen combinaties stonden voor aanvang van de laatste manche op minder dan een springfout van elkaar. Behalve goed rijden waren ook stalen zenuwen nodig voor het winnen van een medaille.

Uiteindelijk was het Mel Thijssen die met de getalenteerde Cartolana aan het langste eind trok. Veel tijd om te genieten van deze zege had de amazone in eerste instantie niet, omdat ze ook van start ging in de finale van de Young Riders die aansluitend verreden werd.

Zonder verwachtingen
De 17-jarige Mel Thijssen is er wel een beetje beduusd van. ʺIk heb nog nooit eerder in de medailles gesprongen, dit is toch wel heel speciaalʺ, vertelt de jongere zus van KNHS Talenteamlid Sanne Thijssen, die eveneens door Van Santvoort Makelaars gesponsord wordt.

ʺIk kwam niet met veel verwachtingen hier naar toe, maar het ging vanaf het begin heel goed. Mijn paard sprong echt heel fijn. Ik heb hele fijne paarden, maar het moet wel gewoon gebeuren. Cartolana heb ik nu een half jaar, hij is net acht. Het is echt een super scherp paard en hij vindt het ook heel leuk om te springen. Op stal is hij best heel erg op zichzelf, maar in de ring geniet hij echt van het spel en is hij heel voorzichtig. Voor dit jaar hoop ik mee te kunnen doen aan het EK, maar er kan nog zo veel gebeuren, dit paard zou daar wel super geschikt voor zijn. Hij is heel constant en spring bijna altijd nul of met vier strafpunten.ʺ

Achter Thijssen werd Kim Mestrom tweede en Paris Morssinkhof derde.

Terug naar overzicht

Van Santvoort Makelaars Landelijk Wonen

De specialist in het aanbieden van hoogwaardige, hippische objecten. Of het nu gaat om het aan- of verkopen van een complete manege of het laten taxeren van uw weidegronden, van Santvoort Makelaars Landelijk Wonen is de meeste geschikte partij om dit voor u op te pakken. Niet alleen zijn we bekend met het kopen en verkopen van vastgoed. We hebben ook ervaring en kennis in de hippische wereld. Paarden en hun woon-, leef- en werkomgeving zijn voor ons passie.

Deskundige makelaars. Vriendelijk. Makelaars zijn goed op de hoogte van de markt. Hebben het huis goed onder de aandacht gebracht..

Bekijk alle referenties
X

Meld je aan voor onze nieuwsbrief