Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Van Santvoort Makelaars Landelijk Wonen

Bel 0492 - 525552

of mail monique@vansantvoort.nl

Nieuws

29 juli 2019

Van Santvoort Advies geeft gratis oriënterend advies

Het team van Van Santvoort Advies is tijdens de openingswedstrijd van het prachtige Hippisch Centrum Montfort aanwezig met een stand. Sem Wanten en Antoinet Voogt, adviseurs ruimtelijke ordening en paardenhouderij bij Van Santvoort Advies, zijn vier dagen aanwezig om een vrijblijvend en oriënterend advies te geven aan paardenliefhebbers met vragen over onder meer bouwmogelijkheden, het bestemmingsplan, de Wet Natuurbescherming, omgevingsvergunningen, bedrijfsplannen, etc.

Wilt u weten wat de (bouw)mogelijkheden zijn voor uw bedrijf of wilt u een eigen locatie aankopen en weten wat hier de mogelijkheden zijn? Of zijn er vragen over een rijhal, een grotere springpiste, galoppeerbaan, omheining van paddocks of extra verblijven voor werknemers en stagiaires?

Wij zullen u zo goed mogelijk informeren en adviseren. Het kan ook om een landelijk vastgoed gaan, bijvoorbeeld het omzetten van een voormalig agrarisch bedrijf naar wonen of het splitsen van een woonboerderij in twee woningen.

Het is mogelijk om vooraf een tijdstip te reserveren via 06 – 46 60 31 66 of sem@vansantvoort.nl. Dit is niet verplicht, u kunt ook zonder afspraak langskomen.

Van Santvoort Advies biedt optimale dienstverlening op het snijvlak van ruimtelijke ordening en hippisch/agrarisch vastgoed. Zij wijzen u de weg in het woud van regelgeving en vergunningenstelsels en verzorgen alle communicatie met overheidsinstanties, zodat u uw plannen zo snel mogelijk kunt waarmaken.

Datum: donderdag 15 augustus t/m zondag 18 augustus, met op vrijdag de Van Santvoort Grote Prijs!
Locatie: Hippisch Centrum Montfort, Waarderweg 20 Montfort

 

Terug naar overzicht

Van Santvoort Makelaars Landelijk Wonen

De specialist in het aanbieden van hoogwaardige, hippische objecten. Of het nu gaat om het aan- of verkopen van een complete manege of het laten taxeren van uw weidegronden, van Santvoort Makelaars Landelijk Wonen is de meeste geschikte partij om dit voor u op te pakken. Niet alleen zijn we bekend met het kopen en verkopen van vastgoed. We hebben ook ervaring en kennis in de hippische wereld. Paarden en hun woon-, leef- en werkomgeving zijn voor ons passie.

Het contact met de makelaar was vanaf het begin direct goed en vertrouwd.
De communicatie verliep goed en op onze vragen werd direct gereageerd.
Professionele opzet van de verkoop brochure en de advertentie op hun site.
Voor de verkoop van een landelijke boerderij zoals wij die te koop hadden, zou ik deze makelaar direct aanbevelen.

Bekijk alle referenties
X

Meld je aan voor onze nieuwsbrief