Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Van Santvoort Makelaars Landelijk Wonen

Bel 0492 - 525552

of mail monique@vansantvoort.nl

Nieuws

2 juli 2018

Vacature: Vakspecialist ruimtelijke ordening en milieu (binnendienst)

Opleidings-/ werk- en denkniveau: minimaal HBO

Parttime: 24 uur, kantoor Helmond

Van Santvoort Advies groeit! Door de enorme vraag naar onze adviesdiensten zijn wij op zoek naar een enthousiaste vakspecialist die van aanpakken weet. Wij bieden een veelzijdige en uitdagende job op het gebied van ruimtelijke ordening, milieu en de hippische/agrarische makelaardij.

WIE WIJ ZIJN

Van Santvoort Advies is medio 2016 opgericht als onderdeel van Van Santvoort Makelaars. Wij bieden een compleet adviespakket op het snijvlak van ruimtelijke ordening en hippisch/agrarisch vastgoed. Onze diensten richten zich op (internationale) particuliere klanten, agrarische/ hippische ondernemers en overheidsinstellingen.

WIE JIJ BENT

 • je hebt (minimaal) een hbo-opleiding afgerond;
 • je bent nieuwsgierig, creatief, enthousiast én toont initiatief;
 • gedreven, strategisch en resultaatgericht werken hoort bij jou;
 • je kunt zelfstandig werken, bent pro-actief en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit;
 • je gaat gestructureerd te werk en krijgt van stevige deadlines nog meer energie;
 • affiniteit met het landelijk gebied en de paardenhouderij is een pré;
 • ervaring  in een soortgelijke functie is een must.

WAT JE GAAT DOEN:

 • beleidschecks opstellen voor woningen en agrarische/hippische bedrijven uit de verkoopportefeuille van onze makelaars;
 • de makelaars en potentiële kopers adviseren over de vergunning-technische en  planologische mogelijkheden van een object;
 • je fungeert als contactpersoon van en naar de overheid (gemeenten en provincies);
 • principeverzoeken, zienswijzen, bestemmingsplannen en ruimtelijke onderbouwingen opstellen;
 • je werkt opdrachten en offertes uit, beheert de agenda en biedt administratieve ondersteuning;
 • Je bent actief op social media voor de promotie van Van Santvoort Advies en je schrijft regelmatig interessante artikelen voor onze website.

Samen met de adviseur ruimtelijke ordening & milieu ga je Van Santvoort Advies nog meer op de kaart zetten en verder ontwikkelen naar een hoger niveau!

Informatie en solliciteren:

Word jij enthousiast van deze functie? Neem dan contact met ons op! Stuur je gemotiveerde reactie met Curriculum Vitae naar Van Santvoort Advies, ter attentie van Dirk van Santvoort via dirk@vansantvoort.nl.

Terug naar overzicht

Van Santvoort Makelaars Landelijk Wonen

De specialist in het aanbieden van hoogwaardige, hippische objecten. Of het nu gaat om het aan- of verkopen van een complete manege of het laten taxeren van uw weidegronden, van Santvoort Makelaars Landelijk Wonen is de meeste geschikte partij om dit voor u op te pakken. Niet alleen zijn we bekend met het kopen en verkopen van vastgoed. We hebben ook ervaring en kennis in de hippische wereld. Paarden en hun woon-, leef- en werkomgeving zijn voor ons passie.

We kijken op de verkoop van ons huis goed terug, en hadden een prettige communicatie met Dirk en Monique. Het maken van de foto's voor de verkoop hebben we als erg prettig ervaren. Complimenten aan fotografe van Zien. Ook naar geïnteresseerden waren Dirk en Monique open in de communicatie, dit hebben we zeer op prijs gesteld. We ontvingen na iedere bezichtiging een korte terugkoppeling.

Bekijk alle referenties
X

Meld je aan voor onze nieuwsbrief