Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Van Santvoort Makelaars Landelijk Wonen

Bel 0492 - 525552

of mail monique@vansantvoort.nl

Nieuws

27 mei 2019

Vacature: Secretaresse agrarische makelaardij (M/V)

Voor ons team Landelijk Wonen zijn wij op zoek naar:

Secretaresse agrarische makelaardij (M/V), 32/40 uur voor onze vestiging in Helmond

Functie-omschrijving:

Je functioneert als rechterhand van je andere collega’s binnen het team Landelijk Wonen. Je bent het eerste aanspreekpunt aan de telefoon, verzorgt het opmaken en vormgeven van brochures en werkt rapportages en overeenkomsten uit. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de presentaties op de diverse woningsites, het onderhouden van social media en het versturen mailings, etc.;

De woningmarkt verandert en wij veranderen mee. Geen dag is hetzelfde! En we zijn dan ook op zoek naar een echte duizendpoot en verwachten géén acht tot vijf mentaliteit.

Functie-eisen:

Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal spreekt voor zich. Daarbij heb je veel gevoel voor het vormgeven van brochures/presentaties, alsmede het onderhouden van social media en websites. Je kunt goed zelfstandig, klantgericht en proactief werken. Kennis van de hippische sector is een must.

Kwaliteit in de dienstverlening aan onze cliënten staat bij ons hoog in het vaandel! Je moet uiteraard een commerciële inslag hebben.

Wij bieden:

Een veelzijdige, uitdagende baan binnen een gemotiveerd team dat van aanpakken weet. Daarbij horen een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Informatie en solliciteren:

Word jij enthousiast van deze functie? Neem dan contact met ons op! Stuur je gemotiveerde reactie met Curriculum Vitae uiterlijk 7 juni 2019 naar Van Santvoort Makelaars, ter attentie van Dirk van Santvoort via monique@vansantvoort.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Terug naar overzicht

Van Santvoort Makelaars Landelijk Wonen

De specialist in het aanbieden van hoogwaardige, hippische objecten. Of het nu gaat om het aan- of verkopen van een complete manege of het laten taxeren van uw weidegronden, van Santvoort Makelaars Landelijk Wonen is de meeste geschikte partij om dit voor u op te pakken. Niet alleen zijn we bekend met het kopen en verkopen van vastgoed. We hebben ook ervaring en kennis in de hippische wereld. Paarden en hun woon-, leef- en werkomgeving zijn voor ons passie.

Aanbevelenswaardig! Zeer prettig contact, altijd behulpzaam. Kennis van de markt en de service zijn uitstekend!

Bekijk alle referenties
X

Meld je aan voor onze nieuwsbrief