Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Van Santvoort Makelaars Landelijk Wonen

Bel 0492 - 525552

of mail monique@vansantvoort.nl

Nieuws

paard, paarden, stal

28 juni 2018

Vacature: Adviseur ruimtelijke ordening en milieu

Opleidings-/ werk- en denkniveau: minimaal HBO

Parttime: 28-32 uur (fulltime ook mogelijk)
Locatie: kantoor Helmond

Is de paardenhouderij jouw passie en ben je daarnaast ook nog een enthousiaste specialist op het gebied van Ruimtelijke Ordening en Milieu die van aanpakken weet? Dan zijn wij op zoek naar jou! In deze veelzijdige en uitdagende job kun je je passie met je werk combineren.

WIE WIJ ZIJN

Van Santvoort Advies is medio 2016 opgericht als onderdeel van Van Santvoort Makelaars. Wij bieden een compleet adviespakket op het snijvlak van ruimtelijke ordening en hippisch/agrarisch vastgoed. Onze diensten richten zich op (internationale) particuliere klanten, agrarische/ hippische ondernemers en overheidsinstellingen.

WIE JIJ BENT

 • je hebt (minimaal) een hbo-opleiding afgerond;
 • je bent nieuwsgierig, creatief, enthousiast én toont initiatief;
 • gedreven, strategisch en resultaatgericht werken hoort bij jou;
 • je kunt zelfstandig werken, bent pro-actief en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit;
 • je gaat gestructureerd te werk en krijgt van stevige deadlines nog meer energie;
 • affiniteit met het landelijk gebied en de paardenhouderij is een pré;
 • ervaring  in een soortgelijke functie is een must.

WAT JE GAAT DOEN:

 • je bent de drijvende kracht achter van Santvoort advies
 • je adviseert onze klanten over grotere en kleinere ruimtelijke ordeningsprojecten en bij (complexe) planologische vraagstukken, met name in de hippische sector.
 • je bent een vraagbaak voor je collega’s van Van Santvoort Makelaars en Van Santvoort Architecten.
 • je bent actief op social media voor de promotie van Van Santvoort Advies en je schrijft regelmatig interessante artikelen voor onze website.

Van Santvoort Advies groeit! We willen ons kantoor in de toekomst nog meer op de kaart zetten en verder ontwikkelen naar een hoger niveau!

Informatie en solliciteren:

Word jij enthousiast van deze functie? Neem dan contact met ons op! Stuur je gemotiveerde reactie met Curriculum Vitae naar Van Santvoort Advies, ter attentie van Dirk van Santvoort via dirk@vansantvoort.nl.

 

Terug naar overzicht

Van Santvoort Makelaars Landelijk Wonen

De specialist in het aanbieden van hoogwaardige, hippische objecten. Of het nu gaat om het aan- of verkopen van een complete manege of het laten taxeren van uw weidegronden, van Santvoort Makelaars Landelijk Wonen is de meeste geschikte partij om dit voor u op te pakken. Niet alleen zijn we bekend met het kopen en verkopen van vastgoed. We hebben ook ervaring en kennis in de hippische wereld. Paarden en hun woon-, leef- en werkomgeving zijn voor ons passie.

We kijken op de verkoop van ons huis goed terug, en hadden een prettige communicatie met Dirk en Monique. Het maken van de foto's voor de verkoop hebben we als erg prettig ervaren. Complimenten aan fotografe van Zien. Ook naar geïnteresseerden waren Dirk en Monique open in de communicatie, dit hebben we zeer op prijs gesteld. We ontvingen na iedere bezichtiging een korte terugkoppeling.

Bekijk alle referenties
X

Meld je aan voor onze nieuwsbrief