Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Van Santvoort Makelaars Landelijk Wonen

Bel 0492 - 525552

of mail monique@vansantvoort.nl

Nieuws

1 maart 2018

Stagiaire Ruimtelijke Ordening en paardenhouderij

Vanwege de enorme vraag naar onze adviesdiensten op het gebied van ruimtelijke ordening en paardenhouderij hebben wij per direct een stageplaats beschikbaar op onze vestiging in Helmond.

Van Santvoort Advies is onderdeel van Van Santvoort makelaars en biedt optimale dienstverlening op het snijvlak van ruimtelijke ordening en hippisch/agrarisch vastgoed. Wij wijzen onze klanten de weg in het woud van regelgeving en vergunningenstelsels. Daarbij verzorgen wij de communicatie met overheidsinstanties en onderzoeksbureaus, zodat ontwikkelingsplannen snel gerealiseerd kunnen worden.

Je ondersteunt onze adviseur in haar werkzaamheden. Deze bestaan o.a. uit:

  • Het uitvoeren van een beleidscheck voor woningen, agrarische bedrijven en hippische bedrijven in de verkoopportefeuille  van “landelijk wonen”: toetsen van het bestemmingsplan en provinciaal beleid en dit vertalen in een rapport.
  • Het regelen van duizend en één dingen: offertes opvragen voor onderzoeken, overleg met de gemeente, afstemming met klanten of toekomstige kopers.
  • Het toetsen en schrijven van bestemmingsplannen.
  • Adviserende werkzaamheden voor gemeenten, op locatie.
  • Promotionele activiteiten om naamsbekendheid te verwerven.
  • Naast de ondersteuning van deze werkzaamheden, is er uiteraard tijd voor het invullen van je eigen stage-/ afstudeeropdracht.

Wij zijn op zoek naar een veelzijdige stagiaire (HBO / Universitair 3e of 4e jaars), die goed zelfstandig kan werken en beschikt over goede communicatie vaardigheden! Heeft jouw opleiding raakvlakken met bovenstaande opdrachten (en dit kan veel breder zijn dan je zou denken), neem dan zeker contact op! Van Santvoort Advies is voornamelijk actief in de hippische sector, affiniteit hiermee werkt zeker in je voordeel.

Word jij enthousiast van deze stageplaats? Neem dan direct contact op met adviseur Feije van Eijndhoven, tel. 06-54798659 of per e-mail feije@vansantvoort.nl!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Terug naar overzicht

Van Santvoort Makelaars Landelijk Wonen

De specialist in het aanbieden van hoogwaardige, hippische objecten. Of het nu gaat om het aan- of verkopen van een complete manege of het laten taxeren van uw weidegronden, van Santvoort Makelaars Landelijk Wonen is de meeste geschikte partij om dit voor u op te pakken. Niet alleen zijn we bekend met het kopen en verkopen van vastgoed. We hebben ook ervaring en kennis in de hippische wereld. Paarden en hun woon-, leef- en werkomgeving zijn voor ons passie.

We hebben in het begin wat kleine opstartproblemen gehad ten aanzien van de vraag mbt het realiseren van een mogelijke bouwkavel; dit had te maken met het vertrek van een medewerker. Gelukkig is dit later goed opgepakt en hebben we antwoord gekregen. We vonden/ vinden het heel prettig steeds met 1 persoon de afstemmingen te kunnen doen; Monique was altijd heel goed bereikbaar. De informatie of vragen waren direct en duidelijk; bij vragen konden we contact leggen. Het was bovendien fijn dat alle leden van ons gezin steeds geïnformeerd werden; TOP. Wij vinden dat we goed gehoord en geadviseerd zijn! Dank daarvoor!

Bekijk alle referenties
X

Meld je aan voor onze nieuwsbrief