Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Van Santvoort Makelaars Landelijk Wonen

Bel 0492 - 525552

of mail monique@vansantvoort.nl

Nieuws

Dirk van Santvoort, Mel Thijssen, Sanne Thijssen

31 december 2017

Van Santvoort: ‘In 2018 nog meer bedrijven naar paardenobjecten’

Op de laatste dag van 2017 mag de kurk van de champagne. 2017 was een jaar waarbij het team van Van Santvoort Landelijk Wonen & Advies op volle toeren draaide en dit fantastisch deed. Het was een goed, positief jaar. We verkochten al veel paardenaccommodaties, maar nu ook heel veel prachtige, grote boerderijen en we zagen veel agrarische bedrijven door nieuwe eigenaren omgetoverd worden naar paardenobjecten.

Dat laatste is één van de mooiste dingen van het vak: bij bijvoorbeeld een varkenshouderij een schets laten maken om verkoper en koper een beeld te geven hoe het kan worden. Doordat we onder meer ook een architectenbureau en adviesbureau in beheer hebben, kunnen we de klant van A tot Z adviseren en dat wordt gewaardeerd. We krijgen er veel positieve reacties op. De afdeling Advies is in een jaar tijd ook enorm gegroeid.

Ik verwacht voor 2018 dat er nog veel meer agrarische bedrijven omgebouwd worden naar paardenbedrijven. Deze bedrijven willen we ook heel graag in ons bestand omdat de meeste grotere paardenaccommodaties hier in de regio al een keer van eigenaar zijn gewisseld. Met nieuwe objecten waarvoor we de tekenaar aan het werk kunnen zetten, hopen we aan de vraag te kunnen voldoen.

Met de vrij recent gestarte sponsoring van de succesvolle springamazones Sanne en Mel Thijssen uit Sevenum ben ik ook ontzettend blij. De naam Van Santvoort Makelaars zal door hen steeds meer in het buitenland klinken en met het oog daarop wordt onze website in het Engels vertaald. Op de homepage van onze website komt een Engelse banner naar de grotere paardenobjecten, zodat buitenlandse klanten deze makkelijker kunnen vinden.

Afgelopen jaar hebben we al veel aandacht besteed aan online marketing en voor 2018 geven we nog meer gas. Er staan nieuwe samenwerkingen met druk bezochte websites op de rol, we gaan mooie nieuwsbrieven opstellen en we zullen nog meer op Social Media te zien zijn. Volg jij ons ook al op Facebook en Instagram voor de laatste nieuwtjes, (woon)boerderijen, agrarische en paardenbedrijven?

Bij deze wens ik iedereen, namens het team en mijzelf, een gezellig Oud & Nieuw en een goed 2018!

Dirk van Santvoort,
Agrarisch makelaar/taxateur Van Santvoort Landelijk Wonen & Advies

Terug naar overzicht

Van Santvoort Makelaars Landelijk Wonen

De specialist in het aanbieden van hoogwaardige, hippische objecten. Of het nu gaat om het aan- of verkopen van een complete manege of het laten taxeren van uw weidegronden, van Santvoort Makelaars Landelijk Wonen is de meeste geschikte partij om dit voor u op te pakken. Niet alleen zijn we bekend met het kopen en verkopen van vastgoed. We hebben ook ervaring en kennis in de hippische wereld. Paarden en hun woon-, leef- en werkomgeving zijn voor ons passie.

We hebben in het begin wat kleine opstartproblemen gehad ten aanzien van de vraag mbt het realiseren van een mogelijke bouwkavel; dit had te maken met het vertrek van een medewerker. Gelukkig is dit later goed opgepakt en hebben we antwoord gekregen. We vonden/ vinden het heel prettig steeds met 1 persoon de afstemmingen te kunnen doen; Monique was altijd heel goed bereikbaar. De informatie of vragen waren direct en duidelijk; bij vragen konden we contact leggen. Het was bovendien fijn dat alle leden van ons gezin steeds geïnformeerd werden; TOP. Wij vinden dat we goed gehoord en geadviseerd zijn! Dank daarvoor!

Bekijk alle referenties
X

Meld je aan voor onze nieuwsbrief