Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Van Santvoort Makelaars Landelijk Wonen

Bel 0492 - 525552

of mail monique@vansantvoort.nl

Nieuws

7 november 2017

Van Santvoort Advies sponsor dressuurfinale Indoor Breugel

De dressuurfinale van Indoor Breugel, een begrip bij paardenliefhebbers uit het zuiden van het land, heeft een nieuwe hoofdsponsor in Van Santvoort Advies. Het landelijk spring- en dressuurconcours vindt in de laatste twee weekenden van november plaats op Manege De Molenheide in Schijndel, gevolgd door finales waarin er een extra geldprijs klaarligt voor de winnaar. De dressuurfinale is op 19 november.

Voorzitter Ruud Vos van Indoor Breugel is verheugd dat het gerenommeerde adviesbureau voor ruimtelijke ordening en hippisch/agrarisch vastgoed uit Helmond haar naam heeft verbonden aan het evenement. “Zonder een sponsor als Van Santvoort Advies is het niet mogelijk om een dergelijke wedstrijd met zoveel extra’s te organiseren.”

Sfeervol concours
Daarmee snijdt de voorzitter direct één van de bijzondere punten van het concours aan. “We zorgen er altijd voor dat de accommodatie mooi is aangekleed zodat het evenement meer sfeer krijgt. Daarnaast telt de wedstrijd als selectie moment voor de regiokampioenschappen, maar het echte hoogtepunt van het weekend is toch wel de afsluitende dressuurfinale. De winnaars van elke klasse, B t/m ZZ-licht, strijden dan tegen elkaar. Het niveau is altijd ontzettend hoog, maar het meest bijzondere is wel dat de finalisten tijdens de proef worden begeleid door een pianist die met de beweging van het paard meespeelt.”

Deze unieke setting is niet alleen voor de bezoeker de moeite van het kijken meer dan waard, ook de deelnemers reizen graag af naar Schijndel. “We zien elk jaar dezelfde ruiters terugkeren. Niet alleen uit de kring, maar ook van daarbuiten.”

Een van die deelnemers is Joyce Lenaerts. “Ik probeer elk jaar mee te rijden. Het evenement is goed georganiseerd en super mooi aangekleed. De ambiance is echt van internationale allure, dat zie je niet veel”, vertelt de amazone enthousiast. Diverse malen bereikte Lenaerts de finale, maar de winst met Show Boy waarmee ze later op Lichte Tour-niveau zeer succesvol was, was een bijzondere. “Ik reed in Schijndel destijds mijn eerste wedstrijd met hem. We wonnen de finale en werden later nog Nederlands kampioen in het Z2 en later in het ZZ-zwaar. Dus aan die editie heb ik hele mooie herinneringen.”

Ook dit jaar is de amazone van de partij. “Ik neem George mee in de klasse Z2. Dat is een selectiewedstrijd voor het regiokampioenschap, maar anders was ik alsnog gegaan. Daarnaast neem ik waarschijnlijk nog een paard mee in de Z2 en misschien de goedgekeurde Iconic B voor de klasse L2 te starten. Dat is nog niet zeker. Iconic B moet een halve week later de hengstencompetitie lopen, maar ik zou hem graag ook in Schijndel ervaring willen laten opdoen.”

DVD voor B-ruiters
Voor de deelnemers in de klasse B staat er dit jaar een extra presentje te wachten. Zij krijgen een DVD uitgereikt, aangeboden door de organisatie, met daarop een video van de gereden proef voorzien van jurycommentaar. Aanleiding daarvoor is het overlijden van Caroline Heitzer, voormalig voorzitter van de organiserende club. “Caroline heeft zoveel voor onze club en binnen de organisatie van de evenementen betekend. Ze was iemand die bergen met werk verzette, maar nooit op de voorgrond trad. Ze wilde mensen en de sport vooruit helpen, vandaar dat het idee is ontstaan om haar naam te verbinden aan het beschikbaar stellen van DVD’s voor één van de lagere klassen”, legt Vos uit.

Terug naar overzicht

Van Santvoort Makelaars Landelijk Wonen

De specialist in het aanbieden van hoogwaardige, hippische objecten. Of het nu gaat om het aan- of verkopen van een complete manege of het laten taxeren van uw weidegronden, van Santvoort Makelaars Landelijk Wonen is de meeste geschikte partij om dit voor u op te pakken. Niet alleen zijn we bekend met het kopen en verkopen van vastgoed. We hebben ook ervaring en kennis in de hippische wereld. Paarden en hun woon-, leef- en werkomgeving zijn voor ons passie.

Wij hebben Van Santvoort Makelaars leren kennen als een no- nonsensbedrijf, dat de klant centraal stelt en met creatieve oplossingen t.a.v de verkoop op de proppen komt. En ons als verkopers de spiegel voorhoud en geen onredelijke eisen laat stellen. Het verkopen/kopen is een zeer emotioneel proces(zo hebben wij het ervaren) waarbij de vakkundige, realistische makelaar een sleutelrol heeft.

Bekijk alle referenties
X

Meld je aan voor onze nieuwsbrief