Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Van Santvoort Makelaars Landelijk Wonen

Bel 0492 - 525552

of mail monique@vansantvoort.nl

Nieuws

4 april 2018

Opnieuw hippische netwerkbijeenkomst op NK Mierlo

Na de succesvolle eerste editie van vorig jaar organiseren Van Santvoort Advies en Walkro Grondstoffen BV opnieuw een PaardenRaad! Tijdens deze hippische netwerkbijeenkomst op VIP-lodges op Concours Hippique Mierlo komen vier sprekers aan het woord.

Klanten en overige geïnteresseerden zijn van harte welkom tijdens deze PaardenRaad.

–> Klik hier om u aan te melden <–

Voor meer info kan u contact opnemen via paardenraad@vansantvoort.nl

Programma 26 april 2018
Locatie: CH Mierlo, St. Sebastiaanweg 14 Mierlo

12.00 – 12.30 uur ontvangst
12.30 – 13.30 uur Peesblessures, Bert Lam: ‘Preventie en behandeling met de nieuwste technieken’
13.30 – 14.00 uur Dakar special, Anton van Limpt: ‘Het rijden over echte zandbodems’  
14.00 – 15.00 uur Embryo’s, Luk Van Puymbroeck & Ton Vullers: ‘De trend en de medische wereld; het spoelen en verkopen van embryo’s
Vanaf 15.00 uur Hapje en drankje in de VIP-loge tijdens de 1e manche NK springen senioren
Introductie sprekers

Bert Lam (Equinetendon): Bert is afkomstig uit de medische laboratoriumwereld en is een lange tijd werkzaam geweest bij diverse bedrijven in de laboratoriumdiagnostiek. Bert is de afgelopen drie jaar intensief bezig geweest met innovatieve technologie voor het voorkomen en behandelen van peesblessures. Bert vertelt onder andere hoe door de inzet van een hight-tech brace het herstel sneller en beter gaat.

Luk Van Puymbroeck  (Flanders Foal Auction) & Ton Vullers (Animal Embryo Auction)Flanders Foal Auction timmert hard aan de weg. Naast 3 veulenveilingen organiseren zij 2 embryoveilingen in de Arabische Emiraten en de USA. Luk vertelt over de strategie van Flanders Foal Auction en de ontwikkeling van embryoveilingen. Ton sluit aan namens Animal Embryo Auction. Embryotransplantaties vinden aan de lopende band plaats in zijn kliniek, maar wat houdt het precies in en wat zijn de ontwikkelingen?

Anton van Limpt (Bestronics & voorzitter Sell veulenveiling): Anton, paardenman in hart en nieren, rijdt ook graag met meer PK’s  door het zand. Hij heeft 9 keer deelgenomen aan de Dakar rally, de zwaarste en mooiste rally ter wereld. Anton neemt ons mee in zijn avonturen tijdens de Dakar-races.
Terug naar overzicht

Van Santvoort Makelaars Landelijk Wonen

De specialist in het aanbieden van hoogwaardige, hippische objecten. Of het nu gaat om het aan- of verkopen van een complete manege of het laten taxeren van uw weidegronden, van Santvoort Makelaars Landelijk Wonen is de meeste geschikte partij om dit voor u op te pakken. Niet alleen zijn we bekend met het kopen en verkopen van vastgoed. We hebben ook ervaring en kennis in de hippische wereld. Paarden en hun woon-, leef- en werkomgeving zijn voor ons passie.

Deskundige makelaars. Vriendelijk. Makelaars zijn goed op de hoogte van de markt. Hebben het huis goed onder de aandacht gebracht..

Bekijk alle referenties
X

Meld je aan voor onze nieuwsbrief