Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Van Santvoort Makelaars Landelijk Wonen

Bel 0492 - 525552

of mail monique@vansantvoort.nl

Nieuws

17 december 2020

Kopen en verkopen bij van Santvoort Landelijk Wonen

Gudrun en Carel verkochten en kochten in 2020 een woning via van Santvoort Landelijk Wonen. Gudrun neemt ons mee in het traject van verkoop naar koop en vertelt ook wat over de toekomstplannen op beide locaties.

‘’In 2018 hebben we ons huis aan de Marisbaan in Grashoek te koop gezet bij van Santvoort Landelijk Wonen. Het is een groot pand met veel grond en we hadden ook wel gedacht dat het even ging duren om de geschikte koper te vinden. We woonden aan de Marisbaan met mijn ouders, zij aan de ene kant van het pand en wij aan de andere kant. Mijn ouders zijn

geëmigreerd naar Oostenrijk en het huis werd voor ons samen veel te groot. We woonden er sinds 2006 en dat was een dure tijd om te kopen. Gelukkig zijn de afgelopen jaren de huizenprijzen weer (enorm) gestegen en konden we het weer voor een goede prijs te koop zetten. We hebben in het begin veel bezichtigingen gehad maar dé koper zat er niet bij.

In de twee jaar dat het te koop heeft gestaan heb ik altijd getwijfeld of we wel moesten verkopen. Het is zo’n fijne plek, met zoveel ruimte en vrijheid… We hoefden er zeker niet weg! Maar een paar maanden geleden kwam van Santvoort Landelijk Wonen met een stel dat helemaal weg was van onze locatie. Momenteel wonen zij in Oostenrijk, maar ze wilden terug naar Nederland. Ons huis aan de Marisbaan werd verkocht.  De nieuwe bewoners gaan een gedeelte van de woning verhuren en bovenal zelf genieten van al het groen rondom de deur.

We hebben de afgelopen twee jaar met grote regelmaat op Funda gekeken maar hét huis zat er voor ons niet bij. We wilden vrij wonen, met wat grond rondom het huis zodat we plek hebben voor onze husky’s. Uiteindelijk kwam van Santvoort Makelaar Monique met een perfecte oplossing: de Patersstraat in Evertsoord. We hadden het al vaker op internet gezien maar het was buiten ons budget en er was ook te veel grond. Monique is in gesprek gegaan met de verkopers en zij wilden zelf ook wel een stuk grond houden. Daarmee werd het voor ons echt interessant. We zijn meteen gaan kijken en het was voor ons direct duidelijk dat het huis aan de Patersstraat onze nieuwe thuisbasis moest worden. Zonder het advies van Monique was het nooit zover gekomen. Het is uniek dat je zowel je huis verkoopt als koopt bij dezelfde makelaar, maar voor ons was het niet meer dan logisch.

Het huis is voor ons helemaal perfect en we gaan er dan ook zo in. De schuur gaan we opknappen en we plaatsen er kennels zodat onze honden binnen en buiten goed kunnen vertoeven. We hebben heel veel zin om te gaan wonen op onze nieuwe stek! ‘’

Terug naar overzicht

Van Santvoort Makelaars Landelijk Wonen

De specialist in het aanbieden van hoogwaardige, hippische objecten. Of het nu gaat om het aan- of verkopen van een complete manege of het laten taxeren van uw weidegronden, van Santvoort Makelaars Landelijk Wonen is de meeste geschikte partij om dit voor u op te pakken. Niet alleen zijn we bekend met het kopen en verkopen van vastgoed. We hebben ook ervaring en kennis in de hippische wereld. Paarden en hun woon-, leef- en werkomgeving zijn voor ons passie.

Aanbevelenswaardig! Zeer prettig contact, altijd behulpzaam. Kennis van de markt en de service zijn uitstekend!

Bekijk alle referenties
X

Meld je aan voor onze nieuwsbrief