Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Van Santvoort Makelaars Landelijk Wonen

Bel 0492 - 525552

of mail monique@vansantvoort.nl

Privacy Policy

De van Santvoort Makelaars BV-website is eigendom van Van Santvoort Makelaars BV

Koppelingen naar websites die niet van van Santvoort Makelaars BV zijn
De van Santvoort Makelaars BV – websites kunnen koppelingen bevatten naar websites van derden die dienen voor uw gemak en ter informatie. Als u deze koppelingen volgt, verlaat u de website van van Santvoort Makelaars BV. Van Santvoort Makelaars BV heeft geen zeggenschap over die sites noch over hun privacymaatregelen, die kunnen afwijken van het beleid en de maatregelen van van Santvoort Makelaars BV. Wij ondersteunen websites van derden niet en doen hierover geen uitspraken. De persoonsgegevens die u verstrekt aan derden, vallen niet onder het privacy beleid van van Santvoort Makelaars BV. We raden u aan het privacy beleid van andere bedrijven te lezen voordat u persoonsgegevens verstrekt. Bepaalde bedrijven kunnen hun persoonlijke gegevens bekendmaken aan van Santvoort Makelaars BV. Deze gedeelde gegevens vallen onder het privacybeleid van het andere bedrijf.

Pagina’s opvragen
Welke informatie van Santvoort Makelaars BV van u verzamelt, hangt af van hetgeen u doet wanneer u onze website bezoekt. Via de site van van Santvoort Makelaars BV worden geen persoonsgegevens verzameld, tenzij u ervoor kiest deze informatie te verschaffen.

Persoonsgegevens
Onder persoonsgegevens worden verstaan gegevens die herleidbaar zijns tot een “geïdentificeerde of identificeerbare natuurlijke persoon”. Dat betekent dat de naam van een persoon op wie de gegevens betrekking hebben bekend is, dan wel dat die persoon kan worden achterhaald. Voorbeelden van persoonsgegevens zijn een naam van een persoon of een huisadres, maar ook een e-mailadres kan een persoonsgegeven zijn.

Versturen van persoonsgegevens
Indien u per e-mail of via webformulieren persoonsgegevens aan van Santvoort Makelaars BV verstrekt, worden deze slechts verzameld en gebruikt voor het doel waarvoor u ze achterlaat. Met het verschaffen van uw persoonsgegevens geeft u toestemming voor de verwerking van die gegevens. Na gebruik worden uw persoonsgegevens vernietigd. Uw persoonsgegevens kunnen echter wel worden gebruikt voor opsporing, als via de website strafbare feiten worden gepleegd of strafbare uitlatingen worden gedaan.

De Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp)
Bij het gebruik van persoonsgegevens op deze website wordt de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) gevolgd. De Wbp helpt de privacy van burgers te beschermen. Ook persoonsgegevens die via internet worden verzameld, bewaard, gebruikt, of op enige andere vorm ter beschikking gesteld, met elkaar in verband gebracht, alsmede afgeschermd worden, vallen onder deze wet. Op grond van de Wbp dient, voordat persoonsgegevens worden gebruikt, de persoon daarvan op de hoogte te worden gesteld en dient ook het doel te worden meegedeeld waarvoor ze verzameld worden (artikel 33). Persoonsgegevens worden dus alleen gebruikt als dat uitdrukkelijk is meegedeeld. Uw gegevens kunnen echter wel worden gebruikt voor opsporing, als strafbare feiten worden gepleegd of strafbare uitlatingen worden gedaan en verdere uitzonderingen zoals genoemd in artikel 43 van de Wbp.

Van Santvoort Makelaars Landelijk Wonen

De specialist in het aanbieden van hoogwaardige, hippische objecten. Of het nu gaat om het aan- of verkopen van een complete manege of het laten taxeren van uw weidegronden, van Santvoort Makelaars Landelijk Wonen is de meeste geschikte partij om dit voor u op te pakken. Niet alleen zijn we bekend met het kopen en verkopen van vastgoed. We hebben ook ervaring en kennis in de hippische wereld. Paarden en hun woon-, leef- en werkomgeving zijn voor ons passie.

Nieuws

11 november 2017

Van Santvoort Makelaars sponsor van Sanne en Mel Thijssen

De internationale springamazones Sanne en Mel Thijssen, dochters van Grand Prix-ruiter en handelaar Leon Thijssen, rijden vanaf nu met het logo van Van Santvoort Makelaars op hun kleding. Op Jumping Indoor Maastricht is vanavond het sponsorcontract getekend. Van Santvoort Makelaars ondersteunde in het verleden vierspanmenner Ad Aarts en zocht nieuwe mogelijkheden […]

Lees verder

Bekijk alle nieuwsberichten

Makelaar en personeel zijn deskundig. Altijd goed bereikbaar. Goed overleg en advies daar waar nodig.

Bekijk alle referenties
X

Meld je aan voor onze nieuwsbrief